Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 14. do 20. september 2020

13. sep 2020 11:52
0

Oglasno sporočilo

Obdobje Device se zaključuje. Prihajajoči teden prinaša prelepo priložnost, da se znebite nekaterih slabih navad in osvojite rutine, ki bodo ustrezale vašim ciljem. Sonce se bo v ponedeljek povezalo s Plutonom, planetom ponovnega rojstva, ter razkrilo skrivnosti in vas navdihnilo, da boste začeli izkoriščati svoje nepričakovane moči.

V torek se bo sladka Venera zoperstavila radikalnemu Uranu, kar bo v vaša ljubezenska življenja ali estetske odločitve prineslo pravi pretres.

Glavni dogodek tedna bo mlaj v Devici v četrtek, ki bo imel temeljito podporo discipliniranega Saturna. Mlaj je čas za stvaritev novih namer in čeprav so Device praviloma osredotočene na iskanje rešitev za vse druge, pa bo tokratni mlaj namenjen reševanju lastnih problemov.

Planet komunikacije, Merkur, se bo isti dan zoperstavil Jupitru in vam dal kup idej in še več možnosti, kam vložiti svojo energijo. A nikar ne prehitevajte. Napredek boste dosegli le, če ga boste – tako kot praktične, prizemljene Device – skrbno načrtovali.

 

Ovnica

Draga Ovnica, čas je, da se sprostite. Poskusite si vzeti odmor in se osredotočite le na stvari, ki jih res morate narediti mlaj bo idealni čas, da malce počistite svoj dom ali pisarno; osvežite svoje zaloge ali naredite čistko omare. Čeprav ste zelo negotovi glede prihodnosti, pa vam vaši prijatelji dajejo dovolj kariernih nasvetov, da z njimi zapolnite knjigo. Raje se osredotočite na tisto, kar lahko nadzorujete namesto na tisti, česar ne morete.

Sporočilo tedna: majhne stvari so tiste, ki štejejo.

 

Bikica

Romanca je v zraku ta teden, Bikica, in Mlaj v četrtek je idealni čas, da se znebite starih prepričanj o tem, koga si zaslužite in koga ne za partnerja. Če boste še naprej hoteli imeti ljudi, ki ne ustrezajo vašim ambicijam, ne boste nikoli zadovoljni. Pravzaprav boste presenečeni nad tem, koga v resnici privlačite in komu ste vi privlačni, ko boste enkrat v stiku s svojimi resničnimi potrebami. V torek boste imeli idealno priložnost za neverjetni večerno-nočni izhod, zato se dogovorite za zmenek.

Sporočilo tedna: zakaj ne bi šli za najboljšim?

 

Dvojčici

Čeprav se vaš družabni koledar polni z rekordno hitrostjo, si vzemite ta teden za počitek in regeneracijo doma. Po kaosu in noriji preteklega tedna si to zaslužite. Če lahko, se izognite tudi družbenim omrežjem. Tako zelo vas mika obala ali piknik v parku, dokler je še lepo vreme, a skušajte stvari ohraniti preproste. Četrtkov Mlaj preživite brez pomembnih obveznosti in zapomnite si: nikomur niste dolžni zabave in ni vredno prihodnjih zamer.

Sporočilo tedna: najboljša zabava je s samim sabo.

 

Rakica

Vaša energija te teden je nizka, draga Rakica. A ne glede na to, kako prepričani ste, da si jo morate dvigniti z več dela, držanjem navodil svojega šefa ali prevetritvijo svojega 5-letnega kariernega načrta – podite raje na sprehod. Zakaj se ne bi usedli v avto in se nekam odpeljali z odprtimi okni? Dihajte. Mlaj v četrtek vam bo omogočil, da boste spustili določene poslovne kontakte za posle, ki se niso nikoli zgodili, in se raje posvetili svojim prijateljem. Ponovno vzpostavite stik z nekom, ki vam je vedno prikradel nasmeh na obraz.

Sporočilo tedna: le kdo potrebuje lažne prijatelje?

 

Levinja

Čas je, da si ustvarite izobilje, ki ga zaslužite, Levinja. Čeprav bodo splošne vibracije pomirjajoče in regenerirajoče, pa se boste počutili posebej kreativne in navdihnjene glede svojega dela ali zunanjega vtisa. Ob Mlaju boste končno sprostili določena dolgotrajna prepričanja, kako lahko pridete do denarja. Čas je, da se izpostavite na bolj očiten način. Če ste razmišljali o tem, da bi začeli s svojim poslom ali postali freelancer – sedaj je pravi čas. Nikar se več ne zadržujte.

Sporočilo tedna: najprej morate verjeti vase.

 

Devica

Mlaj ta teden je v vašem znaku in to je opomnik, da si zaslužite veliko nege in skrbi zase. To, na čemer delate, prinaša boljši svet za vas in ostale, zato si vzemite pavzo in se sprostite ob svojih najljubših stvareh. Čeprav verjetno pokate po šivih od vseh vznemirljivih idej, dobro premislite, preden se lotite česa novega. Če še vedno želite prebeliti stanovanje oktobra, to lahko storite takrat. Glejte širšo sliko namesto da skrbite zaradi nepomembnih malenkosti.

Sporočilo tedna: vse je tako, kot mora biti. 

 

Tehtnica

Vaš intuicija vam govori, da se skrijte – ali vsaj malce odklopite od Facebooka – in sledite temu impulzu. Mlaj v četrtek bo padel v vaš sektor nezavednega, zato je povsem v redu, da vas malce odnese sanjarjenje. Tako težko vam je bilo najdi varen prostor v zadnjih nekaj letih; vaš idealni dom; umirjeno družinsko življenje ali zgolj udobno posteljnino. Ne boste si mogli predstavljati, kaj si v resnici želite, dokler se boste ubadali s problemi vseh drugih. Umaknite se od ekranov.

Sporočilo tedna: v tišini je svoboda.

 

Škorpijonka

Na vašem ljubezenskem ali kariernem področju se bam obeta vznemirljivo doživetje – morda nepričakovana služba ali izpoved naklonjenosti sodelavca, v katerega ste na skrivaj zatreskani. V torek bo vaš živčni sistem čisto preveč aktiven, a skušajte se zadržati, da vas ne prevzame. Zgodba še še vedno razvija, zato bodite potrpežljivi. V oporo vam je lahko okolica, zato se naslonite na tiste, ki vam vedno stojijo ob strani. In ko smo že pri tem: Mlaj bo pravi čas, da razjasnite, kaj potrebujete od svojih prijateljstev. Morda je čas, da zapustite skupinski pogovor, ki vam predstavlja vir stresa.

Sporočilo tedna: izpustite vse, kar vas obremenjuje.

 

 

Strelka

Ta mesec se počutite raztrgane med družinske obveznosti in napredek pri delu. Mlaj ta teden vam bo zagotovil, da lahko dejansko vse postorite. Vaš projekt prenove stanovanja presega vaše zmožnosti in četudi še niste dobili povišice, ki si jo zaslužite, vam bo šefova pohvala ohranila optimizem. Še vedno si tlakujete pod za bolj stabilno prihodnost. Ostanite potrpežljivi do prihodnjega leta, ko vas bo preplavilo izobilje.

Sporočilo tedna: cenite vsako malo zmago.

 

Kozoroginja

Mlaj ta teden bo prava priložnost, da naredite natančen načrt svoje zamišljene prihodnosti in se izgubite v upih in sanjah. Če vam je vaša intuicija pripovedovala, da začnite pisati dnevnik, je imela prav! Prižgite svečo in izgovorite ljubezenski urok. Nastavite namero. Čeprav bo vaše delo morda preusmerilo vašo pozornost od vseh stvari, ki vas omejujejo, pa stvari raje poglejte celostno, namesto da jih takoj ocenjujete.

Sporočilo tedna: storite, kar morate.

 

Vodnarka

Če se ta teden počutite posebej anksiozni – naj bo to zaradi kake zamere ali neprijetnih obveznosti – se spomnite, da ima vse v življenju dinamiko in da stvar ni nujno problem. Mlaj v četrtek bo pravi čas, da izpustite vse, nad čemer nimate nadzora. Če določena obveznost ustvarja vašo zagrenjenost, jo predajte komu drugemu. Ne glede na vse težke konce vam bo nepričakovana romanca okoli torka ponovno povrnila nasmeh na obraz.

Sporočilo tedna: pustite oz. vrnite, kar ni vaše.

 

Ribi

Koga lahko prosite za pomoč? Mlaj v Devici v četrtek bo idealna priložnost, da se osvobodite omejujočih prepričanj glede odnosov. Veste, kdo vam stoji ob strani, zato namesto, da vsepovprek prosite za pomoč, dovolite nekomu, da vas sreča na pol poti. Ni vaša naloga reševanje problemov vseh drugih. Naj tokrat rojstnodnevno zabavo naredi nekdo drug! Zaslužite si ljudi, ki so tam za vas tako, kot ste vi za njih.

Sporočilo tedna: to ni vaše delo!

PREBERITE TUDI: 10 razlogov, zakaj so tehtnice idealne partnerke

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Najbolj bodo prišle do izraza v kombinaciji z nevtralnimi barvami kot so bež, bela, črna in, jasno, džins.