Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 13. do 19. januar 2020

12. jan 2020 13:52
0

Oglasno sporočilo

Klub morebitni utrujenosti ni za pričakovati nobenega počitka, vsaj ne v kratkem. Čeprav je sezona eklips končno za nami, se bo ta teden začel še z enim šokom – v nedeljo, 12., se bo Saturn srečal s Plutonom v Kozorogu. Veliki zaupnik v disciplino se sreča z velikim nosilcem sprememb – struktura se sreča z razpadom.

To se sicer zgodi le na vsakih 35 do 38 let – ta dva planeta sta se nazadnje srečala leta 1982 in pred tem leta 1947! S tega vidika je to kot kozmični hipocenter, ki označuje velik preobrat tako osebne kot tudi globalne odgovornosti. Čas je, da se gre naprej; da se sprejme stanje, kakršno je.

Kasneje v tem tednu se bo Venera pomaknila v zasanjani Ribi, Merkur pa v ekscentričnega Vodnarja, kjer se bosta družila z revolucionarnim Uranom in skupaj nas bodo spominjali, da so tudi najbolj pretresljivi problemi lahko rešeni s sočutjem in kreativnostjo. Gremo naprej s pogumom in gracioznostjo.

 

Ovnica

Začetek tedna vam bo prinesel nov val energije. Bodite drzni in poskusite nekaj novega - z lahkoto se boste spopadli s kakršnimkoli problemom. Čas je, da se končno nekaj spremeni. Okoli četrtka in petka pa se ne izpostavljajte. Zelo verjetno je, da si bodo nekaj časa zase vzeli tudi ljudje okoli vas. Čez vikend boste ponovno zasijali in razveselili marsikoga!

 

Bikica

Prihajajoči teden se vrti predvsem okoli vaših razmerij in vaše potrpežljivosti! Od ponedeljka do srede poskusite sprejeti ideje nekaterih ljudi, čeprav se vam bodo zdele nekoliko nore oz. nenavadne. Okoli četrtka in petka bodo ljudje okoli vas še vedno raztreseni, vi pa boste dobro organizirani in boste brez težav pospravili njihov nered. Čez vikend si vzemite čas zase.

 

 

Dvojčici

V začetku tedna si vzemite nekaj časa in si naredite načrt za naslednjih nekaj mesecev. Lahko je preprost kot seznam želja ali pa malce bolj zakompliciran. Okoli četrtka in petka vam komunikacija ne bo šla ravno najbolje od rok, čeprav ne boste krivi samo vi. Ugotovili boste kaj je težava. Čez vikend boste prezaposleni, toda čeprav boste morali nekaj preložiti, ne boste zamudili preveč.

 

Rakica

Prvih nekaj dni v tednu preživite z ljudmi, ki so vam najbolj pomembni. Močno si boste želeli tesnih vezi, za kar si boste morali vzeti nekaj časa proč od službe in ostalih obveznosti. V četrtek ali petek se boste zazrli v notranjost. Svojo neverjetno energijo lahko porabite za izpolnjevanje želja s svojega seznama ali pa za drug način, ki vas bo osrečil. Čez vikend počivajte in uživajte.

 

Levinja

V začetku tedna se boste počutili nekoliko nenavadno, toda v dobrem smislu! Čutili boste navdušenje in nestrpnost, kot da lahko čutite velike, pozitivne spremembe, ki se vam bližajo. Okoli četrtka in petka se boste primorani ukvarjati z velikim številom ljudi, kar pa ne bo ravno problem. Morda bo trajalo malce dlje, toda časa imate dovolj. Čez vikend prestavite svoje meje in poskusite odkriti nekaj novega.

 

Devica

Od ponedeljka do srede se bodo ljudje okoli vas obnašali malce nenavadno. Večina jih bo želela le pridobiti vašo pozornost ali vas sprovocirati, zato jih preprosto ignorirajte. V naslednjih nekaj dneh boste polni energije. Izkoristite jo in storite nekaj dobrega. Vaša nesebičnost vas bo popolnoma prevzela. Čez vikend se problemov lotite umirjeno, ne glede na kaos, ki poteka okoli vas.

 

Tehtnica

Ta teden boste polni čudovitih idej. Bolje bo, če se boste najprej lotili tistih največjih in najbolj zahtevnih, saj se boste tako lažje približali svojemu cilju. Okoli torka ali srede se boste težko sprijaznili s spremembami v zvezi z vami in vašo družino, toda poskusite se prepustiti toku. Čez vikend boste imeli priložnost, da prepričate ljudi, naj vam sledijo, zato se pripravite!

 

Škorpijonka

V začetku tedna, preden daste kakršen koli odgovor, o stvareh dobro premislite. Hitro se vam lahko zgodi, da se boste obrnili v napačno smer, saj v vaši notranjosti skrivajo še neraziskana, globoka čustva. V naslednjih dneh se izogibajte podrobnostim, saj lahko spregledate nekaj majhnega, a pomembnega. Čez vikend ne hitite, raje napredujte korak za korakom.

 

Strelka

Čeprav boste v začetku tedna precej zaposleni, vam nekaj družabnosti ne bo škodilo. Prepričajte se, da vas obkrožajo dobri ljudje, ki bodo lahko s svojimi idejami pripomogli k zaključevanju vaših projektov. Proti koncu tedna se bodo stvari zapletle in marsikaj bo postalo dvoumno. Ne pustite se zmesti! Kmalu boste spet v polnem zagonu in pripravljeni na spremembe.

 

Kozoroginja

V začetku tedna boste imeli nekaj težav z izkazovanjem moči, toda lahko jih premagate. Morda je čas za določene spremembe, ki se vam bodo pomagale postaviti na trdna tla. Okoli četrtka in petka lahko zaradi nejasnosti v domačem okolju pride do velike zmešnjave, toda večjih težav ne boste imeli. Čez vikend se boste zabavali, ne glede na to, kaj boste počeli.

 

 

Vodnarka

Če si želite ta teden narediti vtis na nekoga, imate srečo - vaša energija vas bo predstavila v najboljši luči, pa naj gre za zmenek ali delo. Prav tako stvari vam stvari ni treba olepševati, saj se bodo uredile kar same od sebe. Okoli četrtka boste veliko časa preživeli za iskanje izgubljenega predmeta, ki ga boste najverjetneje našli kasneje. Čez vikend bo na višku vaša kreativnost, zato jo izkoristite!

 

Ribi

V začetku tedna preživite nekaj časa s svojim partnerjem. Povabite ga na sprostitveni večer - za seboj imata turbulentno obdobje in pri sebi dobro veste, da ste za to v veliki meri zaslužni prav vi. V četrtek vam bo šlo vse dobro od rok, pri preiskovanju določene skrivnosti pa vam bo pomagala vaša čustvena energija. V tem trenutku so vprašanja pomembnejša od odgovorov. Čez vikend se boste ponovno izkazali pri pomaganju drugim.


PREBERITE TUDI: Letni horoskop 2020

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pozabite na ovohavanje prelepih vrtnic – kaj ko bi njih koristi izkoristile kar v vsakodnevni lepotni rutini?