Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 12. do 18. junij 2023

11. jun 2023 11:40
0

To nedeljo, 11. 6., se je Pluton retrogradno vrnil v Kozoroga, kjer bomo imeli priložnost dokončati nekaj nedokončanih del počasnih preobrazb, ki so potekale od leta 2008. Merkur v trinu s Plutonom, tik preden istega dne vstopi v živahne Dvojčke, nas vodi v postavljanje vprašanj. Merkurjev trigon s Plutonom je pravi kriminalni podkast med aspekti: ta tranzit ima potencial za velik vpliv in preiskavo.

Merkur je v Dvojčkih izjemno zgovoren in očarljiv (Cate Blanchett in najbolj uglajen politik JFK), vendar naleti na nekaj ovir, ko se v četrtek sklene s Saturnom. Procesi, ki so ponavadi hitri, se upočasnijo skoraj do zastoja, zato je najbolje počakati. Nato se v soboto, 17. 6. Merkur sekstilno poveže z Venero: prijazen in zabaven aspekt, ki je odličen za prošnje za usluge, ustvarjanje harmonije in izpopolnjevanje strateškega načrta.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Dvojčka: Naomi Campbell, Heidi Klum, Angelina Jolie, Emily Ratajkowski, Ginnifer Goodwin, Helena Bonham Carter, Lauryn Hill, Annette Benning, Brooke Shields, Alanis Morissette, Natalie Portman, Adriana Lima, Mary-Kate in Ashley Olsen, Courteney Cox, Zoe Saldana, Paula Abdul, Kanye West, Johnny Depp, Clint Eastwood, Liam Neeson, Mark Wahlberg, Colin Farrell, Shia LaBeouf, Joshua Jackson, Morgan Freeman, John Wayne, Jogh Goodman.

 

Ovnica

Ta teden se boste vrnili k risalni deski, Ovnica. Čeprav ste mislili, da ste vse pripravili za velik sestanek (ali sestrino rojstnodnevno presenečenje ali hiter izlet s partnerjem), v zadnjem trenutku dobite informacijo, ki vse spremeni. Poskusite ostati mirni, namesto da bi se trudili priti do cilja. Manj ko boste poskušali nadzorovati, bolj se bo to razpletlo v zmago.

Sporočilo tedna: Potrpežljivost.

 

Bikica

Čas je, da ponovno prevzamete nadzor nad lastnimi sredstvi, Bikica. Letošnja pomlad je bila namenjena predvsem temu, da ste se naučili ceniti svojo notranjo lepoto in ob tem razvili še dražje okuse za oblačila in kozmetične izdelke! Zdaj je pred vami izziv, da bolje načrtujete svoj proračun in da vaša poraba podpira vaše dolgoročne cilje in sanje.

Sporočilo tedna: Delikatno.

 

Dvojčici

Od 3. aprila, ko je Merkur vstopil v vaš nezavedni sektor za zelo dolgo bivanje, ste na dobesednem ali prenesenem meditacijskem umiku. To nedeljo je Merkur vstopil v vaše znamenje in ponovno se boste lahko seznanili z umazano resničnostjo čutenja svojih občutkov in bivanja v svojem telesu. Ta teden se vam zdijo odgovornosti težke in zagotovo čutite željo, da bi se odjavili, vendar ne pozabite: hitreje boste končali, če boste ostali prisotni.

Sporočilo tedna: Prizemljen.

 

Rakica

Morda se vam zdi, da ta teden lebdite skozi življenje: pri Zoom klicih imate izklopljen video; izpustili ste druženja in skupinski klepet prestavili na "Ne moti". To je za vas introspektivno obdobje leta, saj se bliža vaša sončna sezona in zaključujete svoje osebno leto. Kaj lahko opustite, da boste imeli več prostora za uspeh?

Sporočilo tedna: Sprostitev.

 

Levinja

Povezave so vse, Levinja, in ko Merkur to nedeljo vstopi v Dvojčke in vaš sektor prijateljstva, se boste končno vrnili v družabni ritem. Nihče ni boljši od vas, da bi bil povezovalno tkivo številnih prijetnih srečanj in vznemirljivih sodelovanj. Toda biti življenje zabave je lahko velika odgovornost, zato poskrbite, da ne boste preveč časa preživljali z ljudmi, ki vam jemljejo energijo.

Sporočilo tedna: Zaščita.

 

Devica

Ta teden ste v središču pozornosti, Devica. Pohvale nadrejenega, priznanje ekipe in občutek nadzora nad vodstvenimi odločitvami – zaradi vsega tega se ta teden počutite zelo pomembni. Kljub povečani samozavesti pa imate še vedno težave pri pogajanjih o pogodbi ali prepiru s partnerjem. Namesto da hitite z reševanjem, je bolje, da še malo posedite v nelagodju in najdete zadovoljiv dogovor.

Sporočilo tedna: Dogovorite se.

 

Tehtnica

Čas je, da preidete na raziskovalni način, Tehtnica! Ne glede na to, ali načrtujete veliko potovanje, preučujete programe podiplomskega študija ali se poglabljate v svoje družinsko drevo – ta teden boste našli veselje v raziskovanju. Čeprav se boste morda počutili razočarane, ko odgovori ne bodo prišli tako hitro, kot deluje vaš agilni um – dlje ko boste čakali, več zakopanega zaklada boste našli.

Sporočilo tedna: Kopaj.

 

Škorpijonka

Škorpijonka, čas je, da date odpoved. Ste zvesti do konca in ne prenesete, da bi vas imeli za nekoga, ki preprosto odneha, vendar je čas, da odidete in poiščete nekaj bolj primernega zase. Zdaj ni čas, da bi se odrekli svojim vrednotam samo zato, da bi ohranili mir. Vaš pogum, da naredite, kar je najboljše za vas, bo morda celo navdihnil prijatelja ali sodelavca, da bo storil enako.

Sporočilo tedna: Lastno.

 

Strelka

Faza načrtovanja je končana, strelec. Vse je spakirano in ta teden se boste dejansko preselili k svojemu partnerju! Nervozno je biti na začetku tako pomembne življenjske obveznosti, vendar nikoli ne boste vedeli, kako se bodo stvari odvijale, če ne boste poskusili. Ne dovolite, da bi prepiri zaradi malenkosti, kot sta postavitev kavča ali prostor v omari, razblinili vaš optimizem. Če se boste zdaj spopadli s temi težavami, vam bo v prihodnosti lažje.

Sporočilo tedna: Ustvarjajte!

 

Kozoroginja

Nad svojim novim načrtom za fitnes ste tako navdušeni, a če se boste prehitro lotili preveč intenzivne vadbe, se vam lahko celotna stvar izjalovi. Dolgo ste čakali, da boste imeli toliko nadzora nad svojim vsakdanjikom, vendar se disciplina ne razvije čez noč. Če začnete počasi, boste lahko odpravili težave, tako da boste lahko nadaljevali v prihodnjih mesecih in letih.

Sporočilo tedna: Nežno.

 

Vodnarka

Vodnarji, ta teden ste navdihnjeni za pisanje. Ljubezenska pisma. Poezija. Knjiga zgodb za vaše otroke. Prav tako ste bolj nagnjeni k spogledovanju, izražanju in zahtevanju tistega, kar si želite. Čeprav boste morda občutili nekaj dvomov vase (zlasti okoli četrtka), ko gre za zmenke, je ta teden zelo prijeten za to, da se izpostavite. Če ste pripravljeni poskusiti in se potruditi, se vam v soboto obeta odlična zveza.

Sporočilo tedna: Ustvarjaj.

 

Ribi

Ribi, ta teden ste v hiši zelo zaposleni. Ne glede na to, ali pospravljate pred družinskimi obiski, pakirate za selitev ali se pripravljate na podnajemnika, se ne obremenjujte s tem, da bi bilo vse popolno. Bodite pozorni na dobesedna in metaforična vrata. Kaj je vhod in kaj izhod? Kako lahko to spremenite v bolj nežen pristanek?

Sporočilo tedna: Pridite.

PREBERITE TUDI:  Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu Škorpijon?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zdravnik, raziskovalec in avtor Peter C. Gøtzsche je objavil (brezplačno) serijsko različico svoje knjige.