Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Teh znakov zodiaka vaše mnenje ne zanima

30. avg 2019 8:11
0

Oglasno sporočilo

... mnenja drugih ne ozirajo. Preverite, kateremu znaku ni potrebno podajati svojega mnenja, ker ga bo tako ali tako ignoriral.

Kozorog

Kozorog se ne bo podajal v pogovore o tem kdo ima prav in kdo ne. Morda so ljudje tega astrološkega znamenja res odprti za nove ideje ali načine, kako kaj storiti, resnica pa je, da jih alternativna mnenja ne zanimajo. Najbolje vedo sami.

Oven

Oven res ne želi vašega mnenja, še posebej, če gre za nekaj, kar pravkar namerava izvesti. Ljudem, rojenim v znaku ovna, je vseeno, če mislite, da je njihovo početje neumno, tvegano ali slabo. Ne zapravljajte energije, saj bo oven storil vse, kar si je zadal. Razen če ga nameravate v njegovih dejanjih spodbujati.

Bik

Bikova trmoglavost velja za večino področij njihovega življenja. Ko je o nečem odločen, tega nič ali nihče ne spremeni. Ljudje tega znamenja so lahko nepremagljivi, brezkompromisni in, ko gre za mnenja, popolnoma neprilagodljivi. Če obstaja del Bika, ki se strinja z vami, tega nikoli ne bo priznal.

Devica

Ko ima Devica mnenje, pomeni, da je že opravila delo, da lahko to mnenje podkrepi. Devica raziskuje, preuči in oblikuje svoje mnenje o tem, kar se nauči. Morda bodo ljudje v znamenju device poslušali, kaj morate povedati, vendar so že prišli do svojega zaključka in majhne so možnosti, da bodo to spremenili.

PREBERITE TUDI: Ti horoskopski pari so najbolj strastni in močni 

Ribi

Če podate svoje mnenje in ga Riba ni prosila, bo to razumela kot zasliševanje. Ljudje tega astrološkega znamenja ne želijo nikogar prizadeti, vendar imajo močna mnenja, katera bodo zagovarjali. Zaupajo svojemu občutku in sledijo temu, kar so si sami izmislili.
 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Da se ne le več panično ne skrivam soncu, temveč celo namenoma sončim, verjetno ni več skrivnost.