Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To bi morale partnerju povedati čim večkrat

14. sep 2017 9:00
0

Oglasno sporočilo

...  bi to morale upoštevati. Zaljubljenost je prerasla v strogo družinsko življenje, vezano na delo, opravke in obveznosti. Še posebej, če sta iz para postala družina, je med vama romantika malo presahnila. Pomembno je, da vzdržujeta svojo povezanost! Super bi bilo, če bi partnerju vsak dan povedali določene stvari, ki so sicer povsem osnovne, a bodo ravno zato med vama služile kot pomemben most povezanosti. Lepe besede naj bodo obojestranske, pa sta zmagala.

PREBERITE TUDI: 4 ljubezenske odločitve za srečnejši odnos, ki jih lahko sprejmete že danes

1. Dobro jutro, dragi

Preprosta fraza, ki velja za vljudnostno, pa vendar - dejstvo, da boste zjutraj svojega moškega prisrčno pozdravile, mu bo dalo vedeti, da je on tisti, ki vam zjutraj nariše nasmeh na obraz in vaša svetla točka dneva. Če ne vstajata hkrati, si pošljita prijazno sms sporočilo. Skupna jutra naj ne bodo samoumevna!

2. Oprosti

Le kakšne črke so v tej besedi, da jo je tako težko izreči? Je krivo to, r stoji za p, ali da je težko izogovriti s in t skupaj? Ne, to definitvno ni težko, v čem je torej težava? Težava je v nas, drage dame. V obilici opravkov, misli in stvari se lahko nevede in nehote prehitro razburimo nad svojega moškega. Če se zavedaš, da si pretiravala, potem se mu iskreno opraviči. Naj vajina zveza ne bo sestavljan iz nesramnih besed, poleg tega pa sta slab zgled svojim otrokom, če jih imata.

3. Kako dobra ideja!

Pohvalite njegovo idejo, ki jo je povedal, ali pohvalite katerokoli drugo stvar. Ljudje potrebujemo potrditev. Svojega moškega lahko pohvalite, kako dobro kosilo je skuhal (tudi zato, da ga bo potem še večkrat), lahko se mu zahvalite za popravljeno stvar, ali preprosto pohbvalite njegov izgled. Počutil se bo bolje, s tem pa bo nasplošno bolj srečen človek. Prav tako mu boste povedali tisto, kar si povemo premalokrat: da ga cenimo in spoštujemo.

4. Kakšen je bil tvoj dan?

Ženske smo znane po govorjenju. kot strela priletimo po službi v naš dom in pričnemo razlagati, kaj vse nas je danes razjezilo, povemo najnovejše trače in podrobno razložimo, vse kar smo tisti dan pojedle. Naš moški, če imamo srečo, nas pozorno posluša (ali pa tako samo izgleda), in bolj malo pove o sebi. Vprašajte ga, kakšen je bil njegov dan. S tem mu boste dale vedeti, da vas zanima tudi njegovo počutje.

5. Ljubim te!

Življenje prinaša nove dneve, nove situacije in nove nevarnosti. Nikoli zveze in človeka, s katerim ste, ne jemljite samoumevno. Povejte mu, kaj čutite do njega, kajti nikoli ne veste, kako dolgo bo trajalo in kaj vam bo življenje prineslo. Ljudje moramo biti ljubljeni, in če vašega partnerja spoštujete in ljubite, mu to tudi povejte. Te magične lepe besede bodo zagotovo osmislile vajine dneve.

PREBERITE TUDI: 7 navad, ki vama lahko uničijo zvezo

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Letošnja spomladansko-poletna sezona prinaša kar nekaj zanimivih modnih novosti in ena izmed njih so zagotovo široke ...