Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

solen

  • solen je napisal/a oceno izdelka Jessa Nature Slipeinlagen Normal.

   27. jan 2014 15:56
   Te dnevne vložke uporabljam že kakšni 2 leti in so mi super. Njihova največja prednost je zagotovo to, da so v celoti izdelani iz bombaža, zato se koža ne poti in je veliko manjša verjetnost, da pride do glivičnega vnetja. Poleg tega je ta bombaž še ekološko pridelan, kar je še en velik plus. Pa še poceni so v primerjavi z drugimi naravnimi dnevnimi vložki.

   Nikoli (ampak res nikoli v dveh letih) mi še niso razpadli, kot so ene napisale. Edina njihova slabost je ta, da imajo zelo nežno lepilo in zato včasih ne obstanejo prilepljeni na spodnjicah, ampak se po širini stlačijo (zato ena zvezdica manj).

   To, da niso pakirani posamezno v paketkih, je zame samo še dodaten plus, ker manj embalaže pomeni manj smeti in manjšo obremenitev okolja. V torbici jih imam pač spravljenje po enih 5 komadov v mali plastični vrečki, ko mi jih zmanjka, dodam nove v isto vrečko.

   Naravni dnevni vložki imajo v primerjavi z umetnimi seveda tudi pomanjkljivosti (lahko spuščajo, se ne odbržijo 100% na mestu), ampak zato pa umetni vsebujejo veliko kemije in plastike. Vsaka se odloči, kaj ji je pomembnejše – meni je zagotovo kakovost materialov in to, da koža diha.
   7
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 15. apr 2020 13:56
  Pozitivno presenečenje :)
 • Tanja 25. mar 2020 19:31
  Uau! Totalno pozitivno presenečenje
 • numi 24. mar 2020 18:18
  zimski
 • numi 24. mar 2020 18:00
  Dobra ampak
 • numi 24. mar 2020 17:53
  top
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Nastopilo je poletje in kljub previdnosti je oz. bo marsikdo dobil sončne opekline, ki so vse prej kot nedolžna stvar.