Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Miley Cyrus zabeležila pomemben mejnik v svojem življenju

26. jun 2020 8:04
0

Oglasno sporočilo

... življenja je v intervjuju razkrila, da je že šest mesecev trezna. Kar je precej veliko, glede na to, da je v najboljših dneh veliko popivala, izključene niso bile niti droge. 

Medtem ko je govorila z novinarjem Marcom Malkinom, je zvezdnica dejala, da živi trezen življenjski slog in hodi na terapije.

"Zadnjih šest mesecev sem trezna trezna. Na začetku je bilo samo zaradi operacije, ki sem jo imela," je pojasnila Cyrusova in dodala, da "veliko" razmišlja o svoji materi Tish Cyrus. "Moja mama je bila posvojena in podedovala sem nekaj občutkov, ki jih je imela, občutke zapuščenosti in si želela dokazati, da sem iskana in dragocena. Starši mojega očeta so se razšli, ko je bil star 3, zato se je moj oče sam vzgojil. Pregledala sem veliko družinske zgodovine, ki ima veliko odvisnosti in izzivov na področju duševnega zdravja." 27-letna hči Billyja Ray Cyrusa je nadaljevala: "Torej sem šla skozi to in se vprašala:" Zakaj sem takšna, kot sem? " Z razumevanjem preteklosti veliko jasneje razumemo sedanjost in prihodnost. Mislim, da je terapija odlična. "

 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sedaj ko je minilo že kar nekaj časa od začetka epidemije, lahko bolj v miru, trezno in odgovorno in bolj od daleč pogledamo na vso situacijo. Izkazalo se je, da so bili epidemiološki modeli za covid-19 napačni.