Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Skrajni čas, da tole storite zase

13. dec 2018 8:04
0

Oglasno sporočilo

Veliko je načinov skrbi zase. Zase lahko poskrbimo tako, da se razvajamo, si kaj kupimo, meditiramo, se gibamo, zdravo prehranjujemo in si vzamemo tudi čas zase. Obstaja pa še en, pogosto spregledan način, kako lahko dobro poskrbimo zase. To je, da si dovolimo, da smo izbirčni pri temu, komu dovolimo v svoje življenje.

PREBERITE TUDI: 6 stvari, ki jih lahko podarite SEBI in ne stanejo nič

Ljudje, ki nas obkrožajo, postanejo pomemben del naših življenj. Sooblikujejo naš vsakdan, naše življenje in nas. To lahko storijo na pozitiven ali negativen način. Potrudimo se, da se obkrožimo z ljudmi, ki na nas vplivajo pozitivno, ki iz nas izvabijo le najboljše, in ki nas podpirajo. Bolje je imeti manj prijateljev, in te prave, kot pa veliko število kvazi prijateljev.

Kvaliteta pred kvantiteto, torej. Kaj storiti? Naredite seznam z dvema stolpcema. En stolpec bo seznam ljudi, zaradi katerih ste bolj pozitivni in na drugem stolpcu seznam ljudi, ki vas izčrpavajo. Svoje prijatelje, znance, sodelavce kategorizirajte na ta dva seznama. Bodite hvaležni za ljudi, ki so na pozitivnem seznamu. To so odnosi, v katere vlagajte in se posvečajte. Preverite še negativni seznam. Če le lahko, se tem ljudem izogibajte. Ne potrebujete ljudi, ki na vas delujejo toksično. Svoje energije tu raje ne trošite. 

Skrb zase je najbolj pomembna stvar, ki bi jo vsi morali bolj prakticirati. To pomeni, da si podarimo ljubezen in nego, ki si jo zaslužimo. Obkrožite se z zabavnimi ljudmi. Izberite srečo, veselje in radost, toksičnim znancem pa ne dovolite, da vam pijejo energijo. 

PREBERITE TUDI: Narcistični osebi se morate izogniti - kaj pa ko je ta oseba vaša MATI?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 5 dnevi
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Deževni dnevi so večini ljudi prava nadloga, v resnici pa nas lahko marsičesa naučijo.