Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Igralka priznala, da se počuti dobro ob snemanju seksualnih prizorov, ki jih je režiral njen sin

18. mar 2024 18:28
0

Oglasno sporočilo

Elizabeth Hurley priznava, da je ni motilo snemanje seksualnih prizorov za njen najnovejši film, ker je dogajanje režiral njen 21-letni sin Damian. V filmu je namreč nekaj pikantnih prizorov med njo in igralko Pear Chiravara.

Zvezdnica je priznala, da čeprav prizori "niso bili nujno stvari, ki sem jih v filmih že velikokrat počela," je to ni motilo.

"To, da je bil ob meni, je pomenilo, da sem se počutila varno in zaščiteno," je pojasnila v skupnem intervjuju z njim za Access Hollywood in dodala: "Delati s svojo družino je nekako osvobajajoče."

Damian je bil tudi za kamero na številnih fotografiranjih svoje mame v bikiniju, ob čemer je priznal, da se zdi nekaterim ljudem ta situacija nenavadna.

"Ljudem se to zdi res sporno," je priznal neuveljavljeni scenarist/režiser, medtem ko je še pojasnil, da je šovbiznis "temeljni del mojega celotnega življenja, zato za nas to preprosto ni nekaj posebnega, ampak del posla".

Elizabeth se je strinjala s svojim sinom in povedala, da je zaradi njega mirna. "Pred njim sem sproščena," je dejala. "Skrbi zame ... sproščujoče je vedeti, da je za kamero nekdo, ki skrbi zate."

Film, za katerega je Damian napisal tudi scenarij, govori o skupini prijateljev in družinskih članov, ki se vrnejo na otok eno leto po tem, ko je ljubljena oseba (Lauren McQueen) navidezno umrla zaradi samomora. Toda stvari niso takšne, kot se zdijo, in McQueenova je morda umrla zaradi kaznivega dejanja.

Damian se je decembra 2022 na Instagramu pohvalil, da je delal s svojo mamo.

"Rad bi se poklonil @ElizabethHurley1, ki mi je med snemanjem mojega prvega kratkega filma leta 2010 (ko sem bil star 8 let) obljubila, da bo igrala v mojem prvem celovečernem filmu; zvesta svoji besedi je mama v trenutku, ko je ta film dobil zeleno luč, pustila vse in odhitela na čudovite Karibe, da bi mi pomagala," je tedaj zapisal.

Nadaljeval je z navdušenjem: "Sodelovanje je bilo sanjsko. To je bila resnično najbolj neverjetna izkušnja, tako poklicna kot osebna. Spoznal sem prijatelje za vse življenje in se naučil veliko dragocenih lekcij. Na ta film sem tako zelo ponosen."

Igralka je že ves čas v tesnem odnosu s svojim edincem, katerega oče je bil pokojni poslovnež Steve Bing. Ta je umrl s samomorom leta 2020 med plandemijo COVID-19.

Bing je 22. junija 2020 v 55. letu starosti umrl zaradi samomora s skokom iz svojega stanovanja v 27. nadstropju stavbe Ten Thousand na 10000 Santa Monica Boulevard v soseski Century City v Los Angelesu. Samomor je naredil med karanteno zaradi plandemije, ker je bil depresiven zaradi pomanjkanja stikov z ljudmi.

Igralka in njen sin imata tudi sicer nenavadno blizek odnos; poleg tega, da živita skupaj, sin snema vse mamine nastope v kopalkah; skupaj se udeležujeta zasebnih in zvezdniških zabav in celo rdečih preprog. Glede na to, da je Elizabeth Hurley po ločitvi od Binga ostala sama, je najverjetneje sina vzela za svojega čustvenega partnerja, kar se v takih primerih zelo pogosto zgodi.

PREBERITE TUDI: 58-letna Elizabeth Hurley ponovno osupnila v kopalkah – je to sploh mogoče?!

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.