Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Sharon Stone razkrila ime producenta, ki jo je silil, naj ima spolni odnos s soigralcem

29. maj 2024 9:56
0

Oglasno sporočilo

Sharon Stone je končno razkrila ime producenta, ki je pritiskal nanjo, naj seksa s Billyjem Baldwinom, da bi dosegla "boljšo" igro.

Zvezdnica filma "Prvinski nagon" je razkrila, da je bil Robert Evans tisti, ki je vztrajal, da se med snemanjem filma "Sliver" iz leta 1993 intimno zbliža z Billyjem Baldwinom.

"Poklical me je v svojo pisarno. Imel je zelo nizke kavče iz 70. in 80. let, tako da sem v bistvu sedela na tleh, medtem ko bi morala biti na snemanju," je Stone povedala na podkastu.

"Po pisarni je hodil v sončnih očalih in mi razlagal, da je spal z Avo Gardner, jaz pa bi morala spati z Billyjem Baldwinom, ker če bi spala z njim, bi bila igra Billyja Baldwina boljša, mi pa smo potrebovali Billyja, da bi bil v filmu boljši, ker je bil to problem."

Stone, ki danes šteje 66 let, je povedala, da je Evans verjel, da bo spanje z Baldwinom, ki jih ima danes 61 let in je poročen s Chynno Phillips, zagotovilo boljšo "kemijo na platnu", kar bi "rešilo film".

"Resnična težava filma sem bila po njegovem jaz, ker sem bila tako napeta in nisem bila prava igralka, ki bi ga lahko samo po*ukala in spravila stvari v red," je dejala. "Resnična težava je bila v tem, da sem bila tako zategnjena."

Zvezdnica filma Casino je priznala, da je bila razočarana, ker ustvarjalci filma niso prisluhnili njenim predlogom, koga bi lahko angažirali namesto igralca iz filma Bio-Dome – na primer Michaela Douglasa.

"Ni mi bilo treba po*ukati Michaela Douglasa," je dejala. "Michael bi lahko prišel v službo in vedel, kako zaigrati te znake, kako narediti to repliko, kako vaditi in se pokazati. Zdaj pa sem kar naenkrat v poslu, kjer moram *ukati ljudi."

Stoneova je o neprijetni situaciji prvič spregovorila v svojih spominih iz leta 2021, "The Beauty of Living Twice", vendar takrat ni imenovala Evansa ali Baldwina.

"Hodil je sem in tja po svoji pisarni, pri čemer so kroglice padale iz škafa in se valjale po lesenih tleh, ko mi je razlagal, zakaj moram *ukati svojega soigralca, da bova imela kemijo na zaslonu," je zapisala v knjigi.

"Zdaj mislite, da bo postal dober igralec, če ga bom *ukala? Nihče ni tako dober v postelji. Zdelo se mi je, da bi lahko preprosto najeli soigralca s talentom, nekoga, ki bi lahko odigral prizor in si zapomnil svoje vrstice."

Nominiranka za oskarja je zapisala, da bi se lahko filmski šefi "po*ukali" in jo pustili "pri miru".

"Moja naloga je bila igrati in to sem tudi povedala," je zapisala. Stone je opozoril, da je film Sliver v blagajnah zaslužil 280 milijonov dolarjev, čeprav je veljal za veliko polomijo.

Evans je umrl leta 2019, star 89 let.

PREBERITE TUDI: Sharon Stone razrila skrivnost mladostnega videza

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.