Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Še zadnjič letos bo Merkur v retrogradnem gibanju 'pomešal štrene'

16. nov 2018 8:12
0

Oglasno sporočilo

Venera bo končala svoje retrogradno gibanje; ponovno, še zadnjič letos, pa bo v retrogradno gibanje šel Merkur, ki bo imel svoj vpliv od 17. novembra pa vse do 6. decembra 2018.

PREBERITE TUDI: Retrogradna Venera (5. 10. 2018 – 16. 11. 2018) bo pritisnila na razmerja


Merkur bo tokrat v znamenju škorpijona in strelca, dveh najbolj spontanih ognjenih znamenj. Retrogradni Merkur vlada komunikacijam, transportu, tehnologiji; strelec pa je spontan, ljubitelj neznanega in avanturist. Kaj dobimo, ko zmešamo ti dve stvari? Merkur v strelcu torej hoče raziskovati, se učiti, poskusiti nekaj novega. Možno je torej, da se bomo v hipu odločali za avanture in spontane izlete.

Zmešnjava v komunikaciji in iskrenost

Merkur bo, kot vedno, mešal štrene v tehnologiji in prometu. Spomnite se, da je tudi Jupiter v Strelcu in ko se ta dva planet srečata, moč obeh naraste. To pomeni, da eden drugemu povečata vpliv. Strelci ne znajo biti tiho, in ta lastnost bo ob retrgoradnem Merkurju povečana pri vseh nas. Medsebojno bomo mnogo bolj brutalno iskreni. 

Preteklost in čas zase

Morda se vrnejo stvari ali ljudje s preteklosti. 1. decembra bo Merkur v znamenju škorpijona, kar pomeni, da bodo na plano prišle stvari iz preteklosti in marsikaj novega bo prišlo na plan, a s tem se bo preteklost le dodatno očistila. 

To ni primeren čas za sprejemanje naglih odločitev, začetka novih stvari, kupovanja dragih stvari. Bodite potrpežljivi in mirni, četudi Merkur vpliva na delo, trud, miselne procese in komunikacijo. Rezultati bodo bolj vidni v letu 2019, saj nas to leto retrogradni planeti 'držijo nazaj'.

Čas retrogradnega Merkurja je primeren čas za pogled vase. Vzemimo si čas zase; poglejmo, kje smo in kam želimo iti.
 

PREBERITE TUDI: Retrogradni Merkur: 4 nasveti za karierno področje

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Preživeti prvi dan vrtca je lahko težko tako za otroke kot tudi mame! Prvi dan vrtca je eden najtežjih čustvenih dni za starše. V resnici ne gre toliko za to, da gre otrok prvič v šolo, ampak da se začne postopek spuščanja.