Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zvezdnica pretresena zaradi še ene ločitve; tega ni pričakovala

6. apr 2023 18:18
0

Oglasno sporočilo

47-letna oskarjevka je pred tednom dni razkrila, da se z možem Jimom Tothom, s katerim se je poročila marca 2011, ločujeta. Witherspoon ima z 52-letnim Tothom 10-letnega sina Tennesseeja, z nekdanjim možem Ryanom Phillippom pa je tudi mama 23-letne hčerke Ave in 19-letnega sina Deacona.

"Reese je očitno razočarana in pretresena. Nikoli si ni predstavljala, da se bo še enkrat ločila," je povedal vir. "Rada imata Tennesseeja in to je njun cilj. Še naprej bosta prijateljsko sodelovala pri vzgoji otrok. Nobene drame ni."

"Ko se je spoznala z Jimom, se je njuno razmerje zelo hitro razvijalo. Reese je bila navdušena nad njegovo pozornostjo in tem, da se bo poročila z njim," še dodaja vir o paru. "Vendar pa sta dva zelo različna človeka. Reese je trmasta, delavna in osredotočena, medtem ko je Jim bolj umirjen."

Vir dodaja: "Reese je bilo zelo težko priti do te točke. Oba sta sklenila, da je to najboljše za oba."

S prvim možem Phillippom, ki ima zdaj 48 let, sta se začela skrivaj sestajati, preden sta leta 1999 skupaj posnela film Cruel Intentions. Poročila sta se junija 1999, leta 2006 pa sta naznanila razhod. Phillippe je pozneje razhod označil za "najhujše obdobje v mojem življenju".

Leta 2014 je Witherspoonova v oddaji 60 minut na CBS dejala, da je bilo po razhodu s Phillippom "težko leto" in da je "nekaj let porabila za to, da se je trudila počutiti bolje". Povedala je še, da so težave, ki jih je v času ločitve doživljala v zasebnem življenju, vplivale tudi na njeno kariero.

"Ko imaš občutek, da so tvoji možgani kot umešana jajca, ne moreš biti zelo ustvarjalen," je takrat dejala. "Karierno sem se znašla na mrtvi točki. Nisem ustvarjala stvari, ki bi me veselile ... In res je bilo jasno, da se občinstvo ne odziva na nič, kar sem dajala na trg."

Po razhodu z Jakeom Gyllenhaalom iz filma Rendition (2007) leta 2009 je Witherspoon na zabavi pri skupnem prijatelju spoznala Totha, takrat agenta za talente. Witherspoon in Toth sta v skupni izjavi zapisala, da sta se "težko odločila" za ločitev po "temeljitem in skrbnem premisleku".

"Skupaj sva preživela toliko čudovitih let in greva naprej z globoko ljubeznijo, prijaznostjo in vzajemnim spoštovanjem do vsega, kar sva ustvarila skupaj," sta dejala. "Najina največja prednostna naloga je najin sin in celotna družina, ko se prebijamo skozi to naslednje poglavje. Te zadeve niso nikoli lahke in so izjemno osebne. Resnično cenimo, da vsi spoštujejo zasebnost naše družine v tem času."

PREBERITE TUDI: Hollywoodski par, poročen 35 let, razkril skrivnost dolgega in srečnega zakona

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Za kar najvišjo stopnjo privlačnosti je potrebnega manj vložka, kot si morda mislite.