Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Hollywoodski par, poročen 35 let, razkril skrivnost dolgega in srečnega zakona

31. mar 2023 12:22
0

Oglasno sporočilo

Kyra Sedgwick in Kevin Bacon, eden redkih parov v Hollywoodu, ki je uspel ostati poročen, je razkril skrivnost svojega 35-letnega zakona: "Smisel za humor je ključnega pomena."

Zvezdnika sta poročena že 35 let in sta sodelovala pri novem filmu Space Oddity.

Kevin Bacon je razkril, da ko je leta 1987 zagledal Kyro Sedgwick na snemanju filma Lemon Sky za televizijo PBS, je bila ljubezen na prvi pogled.

"Bil sem povsem navdušen," je povedal. "Zdela se mi je neverjetna." Bacon je takrat že okusil slavo zaradi vloge malomeščanskega upornika Rena v plesni drami Footloose iz leta 1984, vendar Sedgwick filma še ni videla in jo je čedna vzhajajoča zvezda nekoliko odvrnila: "Spomnim se, da sem pomislila: 'O, misli, da je res kul'."

Po krajšem prepričevanju je privolila v zmenek. Šla sta na večerjo, kjer sta se več ur pogovarjala in smejala. Vendar Sedgwick pravi, da je naslednji dan spoznala, da je on tisti pravi.

"Spomnim se, da sem se zbudila in si rekla: 'Počutim se kot doma,'" je povedala. "Ugotovila sem, da je bil to on."

Zdaj že več kot tri desetletja ohranjata skupen dom, hkrati pa usklajujeta uspešni karieri; vzgojila pa sta tudi sina Travisa, 33 let, in hčerko Sosie, 31 let. "Vedno sva si bila v največjo oporo in oboževalca," je povedala Sedgwick, ki je pred kratkim Bacona režirala v drami Space Oddity o mladeniču, ki po tragediji sanja o pobegu na Mars.

Dodaja, da je bilo to, da sta znala drug drugega nasmejati, ključna sestavina njunega 35-letnega zakona. "Smisel za humor je ključnega pomena," je povedala Sedgwick. "On je neverjetno zabaven."

Sedgwick, ki je leta 2010 prejela emmyja za priljubljeno televizijsko serijo The Closer, upa, da bo v prihodnosti še več režirala. "Rada sem odgovorna za pripovedovanje zgodbe," pravi.

Bacon medtem pravi, da še nikoli ni videl svoje žene bolj srečne pri delu kot takrat, ko je za kamero. "Režijo naravnost obožuje. Ne moreš biti član ekipe ali igralske zasedbe, da te to ne bi prevzelo," je dejal Bacon, ki je Sedgwickovo režiral v filmu Loverboy iz leta 2005.

Kadar ne delata, se prizemljena zakonca rada posvečata mirnejšim trenutkom v življenju. "Meni je še vedno lepo, če se sredi noči skupaj sprehajava po ulici in se šaliva," je dejal Bacon.

PREBERITE TUDI: Par, poročen 62 let, umrl na isti dan, držeč se za roke

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Čedalje več ljudi ima težave s ščitnico – s hipotirozo, Hashimotovo boleznijo, hipertirozo in Gravejevo boleznijo.