Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Razkrite nove podrobnosti: Angelina Jolie tožila FBI

18. avg 2022 10:22
0

Oglasno sporočilo

Igralka je tožbo vložila pod anonimnim imenom Jane Doe, v kateri pravi, da ji je preiskovalni urad zavrnil dostop do zapisov, povezanih z obtožbami, da je njen "takratni" mož, Brad Pitt, fizično in verbalno napadel" njo in njune otroke med zasebnim potovanjem na letalu.

Javnost je takoj opozorila na incident, ki se je zgodil leta 2016 na zasebnem letalu družine Pitt na poti iz Francije v ZDA, ko se je Brad nasilno spopadel s svojim najstarejšim sinom Maddoxom. Nekaj ​​dni kasneje je bilo razkrito, da je Jolie vložila zahtevo za ločitev, izvedelo pa se je tudi, da igralca preiskuje FBI in socialne službe zaradi prijave, da je verbalno in fizično zlorabljal otroke.

Revija Puck je objavila, da je zdaj potrjeno, da je 'Jane Doe' res Angelina, igralka pa je 9. avgusta letos vložila pritožbo, v kateri so razkrili nekaj zanimivih podrobnosti.

Jolie je agentu FBI povedala, da je Pitt pil, nato pa jo je odvlekel v zadnji del letala, kjer naj bi jo zgrabil za ramena in jo stresel, medtem ko je rekel: "Uničuješ to družino."

Pozneje naj bi prišlo do še enega fizičnega spopada, v katerem naj bi bila poškodovana Angelina, v dokaz pa je agentu dala fotografijo svojega komolca, na kateri je vidna poškodba. Povedala je tudi, da jo je Brad Pitt polil s pivom. Pittova ekipa je zanikala vse obtožbe. Posebni agent se je nato srečal z državnim tožilcem in ugotovila sta, da Pitta ne bodo obtožili, Angelina pa je zaradi tega vložila tožbo za dostop do dokumentov, povezanih s preiskavo proti njenemu zdaj že bivšemu možu. Posebej velja omeniti dejstvo, da ji je bila omogočena anonimna vložitev pritožbe, kar je nenavadno.

 PREBERITE TUDI: Angelina Jolie razkrila, da je daleč od popolne mame

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 6 dnevi
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vintage obleke so v zadnjih letih vse bolj priljubljena izbira na rdeči preprogi – od Oskarjev do Met Gala in vseh vmes.