Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

S probiotiki lahko odpravimo presenetljivo veliko bolezenskih stanj

13. sep 2019 9:29
0

Oglasno sporočilo
... za dobro delovanje črevesja in prebave; nato so ugotovili njihov izjemni pomen za imunski sistem; da pomagajo pri sindromu razdražljivega črevesja in razjedah; težavah s kožo; nove raziskave pa kažejo še nove vplive probiotikov na splošno človekovo zdravje: telesa in duha. Tako probiotiki pomagajo tudi pri depresiji, anksioznosti in drugih duševnih težavah; pomagajo pri hujšanju, imajo pa celo protivnetno delovanje.
 
 

PREBERITE TUDI: Probiotiki delujejo proti depresiji

 
Eden izmed vzrokov za mnoge sodobne bolezni in 'bolezni' je namreč prisotnost vnetnih procesov v telesu, ki so v največji meri poledica nezdravega življenjskega sloga, 'predvsem neustrezne prehrane (sladkor; sodobno mleko in mlečni izdelki, sodobna predelana hrana in celo sodoben način pridelave hrane, tudi sadja in zelenjave).
 

PREBERITE TUDI: Le 2 tedna nezdrave prehrane lahko povzročita raka

 
Poleg omega-7 maščob, ki imajo eno najbolj močnih protivnetnih delovanj, ter antioksidantov, imajo protivnetno delovanje tudi probiotiki, so pokazale raziskave. Protivnetno delovanje pomeni, da blažijo ali v kombinaciji z zdravim načinom življenja pomagajo celo pri boleznih kot so avtoimunske bolezni, bolezni srca in ožilja, rakava obolenja in artritis.
 

PREBERITE TUDI: Raziskava: uživanje probiotikov izboljša stanje občutljive kože

 
V dvojno slepi placebo raziskavi so udeležence razdelili na dve skupini in prva je prejemala mlečni napitek s probiotiki, druga pa brez. Pred začetkom in na koncu raziskave so jim vzeli vzorce sline, krvi in fekalij in ugotovili, da je imela skupina, ki je prejemala probiotike, prisotnih opazno manj vnetnih procesov v telesu. Priporočljivo je, da se uživa močne probiotike z več različnimi vrstami bakterij, kot so npr. Natures Aid PRO-30 Max
 
 

PREBERITE TUDI: Probiotiki pomagajo tudi pri stresu in anksioznosti

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  • Binas 12. sep 2019 14:23
   odličen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Danes pred 16 leti se je 'rodilo' dete, ki je kaj kmalu postalo prvi in največji ženski spletni portal.