Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Poročilo: Zakaj otroci Kate Middleton niso mame obiskali v bolnišnici?

1. feb 2024 8:38
0

Oglasno sporočilo

... težavami "ohraniti čim več normalnosti za svoje otroke". 42-letna Middleton je bila v ponedeljek odpuščena iz bolnišnice, potem ko je skoraj dva tedna okrevala po "načrtovani" operaciji trebuha – vendar pa je njeni trije otroci med njenim okrevanjem na kliniki niso niti enkrat obiskali.

Vir je razkril, da desetletni princ George, osemletna princesa Charlotte in petletni princ Louis niso obiskali svoje matere, ker je par želel poskrbeti, da njihova "rutina ne bo motena". Middleton in princ William sta se menda odločila, da je najbolje "zaščititi" svoje otroke, "da ne bi bili zaskrbljeni".

Kljub temu, da Middleton niso videli v živo, je v torek nekdo od notranjih virov povedal, da naj bi se kraljevi otroci v času njene odsotnosti s svojo mamo pogovarjali prek FaceTima.

Zapisali so tudi, da je Middleton "navdušena", da se je vrnila v Adelaide Cottage s svojimi otroki in možem, ki naj bi se "začasno umaknil od svojih kraljevih dolžnosti, da bi skrbel za svojo ženo", poročajo.

Vendar o posegu Kate Middleton, o katerem palača še ni razkrila veliko podrobnosti, niso bili v negotovosti le najmlajši – viri poročajo, da niti Middletonini najbližji pomočniki niso vedeli, kaj točno je bilo narobe, saj sta valižanska princ in princesa želela zaščititi njeno zasebnost.

PREBERITE TUDI: To je pravi razlog, da je operacija Kate Middleton zavita v tako skrivnost

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.