Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ta dva zvezdniška otroka sta popolni kopiji svojih staršev

31. dec 2019 11:36
0

Oglasno sporočilo

Poleg tega, da je bila nagrajena z oskarjem; je ustanoviteljica svoje linije Draper James in vsestranska sila v zabaviščni industriji, je Reese Witherspoon tudi mama treh otrok. 43-letnica je priznala, da je bilo to, da je postala mama pri 23-ih, strašljivo, a sedaj je prava profesionalka. Njena otroka iz prvega zakona z Ryanom Phillippom pa sta naravnost neverjetni izrezani kopiji staršev.

1. Ava Phillippe

Witherspoon je svojo prvorojenko, Avo Elizabeth Phillippe (ime je dobila po Avi Gardner), rodila 9. septembra, 1999. Ava je popolna kopija svojega očeta. Takrat je Witherspoon praktično šele začenjala s kariero in je bila sveže poročena z Ryanom Phillippom. O svojem zgodnjem materinstvu je iskreno spregovorila: "Mama sem od leta 1999. Z Avo sem zanosila, ko sem bila stara 22 let. Če sem iskrena, je bilo strašljivo. Bila sem prestrašena. Nisem vedela, kaj bo to naredilo mojemu delu in karieri." Odločitev na srečo ni uničila njene kariere, kar bi se v Hollywoodu lahko zgodilo.

Ava Phillippe ima danes 20 let in je študentka na univerzi Berkeley v Kaliforniji. Poleg tega je nastopila kot manekenka za mamino kolekcijo Draper James, pa tudi modno hišo Rodarte in se nekajkrat pojavila v reviji Vogue skupaj z mamo in babico. Delala je kot hostesa v restavraciji Pizzana v Los Angelesu.

2. Deacon Phillippe

Za razliko od Ave, ki je izrezan očka, je sin izrezana mama. Drugi otrok Witherspoon je Deacon Reese Phillippe, ki se je rodil 4 leta za Avo, 23. oktobra 2003. Deacon ima danes 16 let in je ravno dobro naredil izpit za avto. Kako čas leti! Pogosto ga lahko vidimo na maminem Instagram profilu.

PREBERITE TUDI: V tej barvi Reese Witherspoon nikoli ne boste videli

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Da se ne le več panično ne skrivam soncu, temveč celo namenoma sončim, verjetno ni več skrivnost.