Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

V tej barvi Reese Witherspoon nikoli ne boste videli

5. okt 2015 13:51
1

Oglasno sporočilo

... imenovana 'varna' barva, čeprav nekaterim sploh ne pristaja. Med tistimi, ki je ne nosijo, pa je tudi Reese Witherspoon, ki je povedala, da je ne bomo videli v črni barvi. Ameriška igralka je namreč razkrila, da ji dejstvo, da prihaja z juga, preprečuje, da bi vzljubila črno barvo.

"Ko se gre za ujemanje, npr. ujemanje barve čevljev in torbice, je to dovoljeno, sploh na jugu," je povedala v intervjuju za Wall Street Journal. "Gre za vrnitev k lepim oblačilom. Radi imamo tudi oblačila živahnih barv in z vzorci. Ne nosimo črne barve. Naša črna je mornarsko modra. Črno ljudje nosijo na pogrebe. Ko sem bila mlajša, sploh nisem nosila črne barve, prve črne hlače so mi starši dovolili kupiti šele ko sem dopolnila 15 let."

Dejstvo, da je Reese z juga, pa diktirajo tudi nekatere druge odločitve in načela kar se tiče oblačenja: vse se mora lepo prilegati, kot bi bilo krojeno za vas – torej malomarnost in površnost nista dovoljeni. "Obstajajo pravila oblačenja. Oblečeš se in narediš make up, da brezhiben začneš dan. Vedno si urejen pred 10. uro dopoldan. Uredimo se za na pot ali v gledališče. Nihče ne gre na večerjo v trenirki," je odločno zaključila Reese.

Se strinjaš z Reese, da je črna barva za na pogrebe, ali je morda tvoja najljubša barva?

1

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
   • vermilion

   • 5. okt 2015 15:09

    Sama sicer nosim črno barvo, ker mi je všeč, vendar pa ne pretiravam z njo. Se pa strinjam z izjavo, ko pravi, da se "Oblečeš in narediš make up, da brezhiben začneš dan." Ko bi Slovenke vsaj polovico tega upoštevale. Na žalost se mi zdi, da je veliki večini videz in urejenost povsem nepomembna zadeva, ter popolno izguba časa.

   0
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Le kaj je prijetnejšega in lažjega za nositi v poletni vročini kot lahke poletne obleke?