Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Otroci, ki jih cepijo za gripo, so trikrat pogosteje hospitalizirani zaradi zapletov

24. feb 2020 11:05
0

Oglasno sporočilo

... zbolite, neodvisni strokovnjaki opozarjajo leto za letom. Prav tako ni malo ljudi, ki imajo izkušnjo, da so prvič v življenju zboleli za gripo potem, ko so se prvič cepili. Raziskava pa je pokazala še, da so otroci, ki jih cepijo za gripo, trikrat pogosteje hospitalizirani zaradi komplikacij pri gripi (ki je po vseh pravilih sploh ne bi smeli dobiti, glede na to, da so cepljeni).

V raziskavi so preverili stanje 263 otrok, starih med 6 mesecev in 18 let, vključno takih, ki imajo astmo. Preverili so, kateri so prejeli cepivo za gripo in kateri ne; kateri so imeli astmo in katere je bilo zaradi zapletov potrebno hospitalizirati.

Raziskava je pokazala, da so bili otroci, ki so prejeli cepivo za gripo, trikrat pogosteje hospitalizirani zaradi zapletov kot tisti, ki niso bili cepljeni. To je veljalo tudi za otroke, ki imajo astmo. Tako cepivo za gripo ne le neučinkovito, temveč močno poslabša zdravstveno stanje in poveča možnost za resne komplikacije, ki terjajo hospitalizacijo.

PREBERITE TUDI: Cepiva vsebujejo DNK človeškega zarodka, ki povzroča avtoimunske bolezni in raka že pri otrocih

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Naj si gre za modo, ličenje ali opremljanje stanovanj – vsi vemo, da se trendi vedno znova vračajo in obračajo. Letošnje leto to (ponovno) potrjuje.