Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Otorinolaringologija z napotnico brez čakalne dobe
Sponzoriran članek

17. maj 2021 9:20 M.B.
0

Z napotnico in brez čakalne dobe ter s povračilom stroškov zdravljenja v tujini do zakonsko določene višine so pacientom v HappyMedu na voljo operacije nosu, odstranitev mandljev in žrelnice, posegi na bobničih, operacija tumorja parotidne žleze, operacija submandibularne žleze, operacija ščitnice in obščitnice. Brez čakalne dobe je tudi specialističen pregled pri otorinolaringologu in diagnostika s tonalnim audiogramom in tompanogramom.

Otorinolaringologija za otroke in odrasle

''Sodelujemo z vrhunsko usposobljenimi, izkušenimi in priznanimi specialisti iz področja otorinolaringologije in kirurgije glave in vratu. Posegi se izvajajo v sodobni zasebni polikliniki v Zagrebu, ki se ponaša z najmodernejšo operacijsko dvorano in opremo. Obravnave se izvajajo v lokalni in splošni anesteziji in so primerne za otroke in odrasle,'' pojasni Natalija Sakelšek, dipl. var., direktorica HappyMeda, ki skrbi za izbiro izvajalcev zdravstvenih storitev v tujini.

Od pregleda do posega v tednu dni

V HappyMedu so čezmejne operacije in specialističen otorinolaringološki pregled brez čakalne dobe. Običajen čas od pregleda do posega je teden dni. Možen je tudi dogovor s kirurgom za pregled in poseg naslednji dan, v tem primeru pacient prespi v Zagrebu.

Naročanje z napotnico ali pregled za pridobitev napotnice

Čezmejna operacija je s povračilom stroškov zdravljenja na voljo pacientom, ki imajo napotnico. Do napotnice pa so upravičeni tudi pacienti, ki se v HappyMed prijavijo na samoplačniški pregled za operacijo nosu ali druge operacije v dejavnosti otorinolaringologije in jim otorinolaringolog diagnosticira bolezen ali poškodbo, ki se kirurško zdravi na kritje obveznega zdravstvenega zavarovanja.

Povračilo stroškov operacije

Po posegu vam v HappyMedu opravijo storitev za povračilo stroškov operacije do zakonsko določene višine. Povračilo stroškov zdravljenja opravi Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) v zakonskem roku, ki znaša do 60 dni. Določeni posegi se povrnejo v celoti, ostali do polovice ali več kot znaša cena vrhunske operacije.

Izberite obravnavo pri vrhunskemu otorinolaringologu brez čakalne dobe!

HappyMed, celovite zdravstvene rešitve
Delovni čas: pon-čet: 8.00 do 16.00, pet: 8.00 do 14.00
Telefon: 041 980 950
E-pošta: info@happymed.si
Uradna spletna stran: www.happymed.si

 

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Jesen je odličen čas za novo barvo las ali eksperimentiranje z ličili.