Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Oglasila se je domnevna ljubica princa Williama in naslovila govorice

19. apr 2024 10:12
0

Oglasno sporočilo

Rose Hanbury se je odzvala na govorice o aferi s princem Williamom.

Lady Rose Hanbury je prekinila molk ob govoricah, da je imela afero z možem Kate Middleton, princem Williamom.

40-letna mati treh otrok, ki se je leta 2009 poročila s 63-letnim Davidom Cholmondeleyjem, je spregovorila, medtem ko oboževalci kraljeve družine še naprej ugibajo o izginotju Middletonove iz javnosti.

Hanbury je za Business Insider prek svojih odvetnikov povedala, da so govorice, da je imela afero z Williamom, "popolnoma napačne".

Čeprav se je o domnevnem spogledovanju med parom ugibalo že leta 2019, so govorice dosegle vrhunec potem, ko je Kensingtonska palača sporočila, da bo 42-letna valižanska princesa januarja prestala operacijo trebušne votline.

Middletonova je že več mesecev odsotna iz javnega življenja, zato številni ugibajo o stanju njenega zakona z 41-letnim Williamom, s katerim ima tri otroke. Stephen Colbert se je tako pred časom celo vključil v pogovor v eni od epizod svoje pogovorne oddaje "The Late Show".

"Kraljestvo je bilo razburjeno zaradi popolnega izginotja Kate Middleton. No, zdaj pa mnogi ugibajo, da je Kateina odsotnost morda povezana z afero njenega moža in bodočega angleškega kralja Williama," je začel. "Mislim, da vsi vemo, kdo je domnevna druga ženska. Povejte z menoj: maršalka Cholmondeley – kako lepo ime!" Colbert se je pošalil in se skliceval na Hanburyjev uradni kraljevi naziv.

"Po poročanju tabloidov se je takrat, ko naj bi ga Kate o tem soočila, smejal, češ da v tem ni ničesar. Vedno dober odgovor, ko te žena obtoži varanja," je nadaljeval komik. 59-letni Colbert je nato z lažnim britanskim naglasom posnemal princa Williama in dejal: "Ha ha, predstavljajte si, da imam afero! To je smešno."

Voditelj je navedel tudi novico z naslovom "Govorice o razmerju princa Williama z Rose Hanbury so med okrevanjem Kate Middleton na vrhuncu", v kateri so nekateri oboževalci domnevali, da imata Hanbury in William afero.

To se je zgodilo teden dni po tem, ko je valižanska princesa ob materinskem dnevu objavila povsem sfotošopirano fotografijo, na kateri je s svojimi tremi otroki. Poleg drugih neuspehov s Photoshopom bodoča kraljica tudi ni nosila svojega ikoničnega zaročnega prstana s safirjem in diamantom.

Le nekaj dni kasneje je kraljeva palača objavila njen video s sporočilom o raku, ki pa so ga poznavalci tudi označili za ponarejenega oz. za globoki ponaredek.

PREBERITE TUDI: Foto agencija je tudi video z diagnozo raka Kate Middleton označila za sumljivo

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.