Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Norveški znanstvenik dokazal, da je bil koronavirus ustvarjen v laboratoriju

8. jun 2020 13:26
0

Oglasno sporočilo

... bil prepričan, da je bil koronavirus umetno ustvarjen v laboratoriju in namenoma izpuščen; ali pa vsaj dvomi v njegov naravni nastanek in naključno širitev iz neke tržnice.

Med njimi je tudi norveški znanstvenik, raziskovalec Birger Sørensen, ki trdi, da novi koronavirus SARS-CoV-2 ni nastal naravno. Trditve tega britansko-norveškega znanstvenika so objavljene v povzetku raziskave, objavljene v znanstveni publikaciji Quarterly Review of Biophysics, z njimi pa se strinja tudi kar nekaj drugih znanstvenikov.

Študija, ki sta jo izvedla Sørensen in britanski profesor Angus Dalgleish kaže, da je jasno razvidno, da beljakovina koronavirusa vsebuje sekvence, za katere je očitno, da so umetno vstavljene.

Dokaz o tem, da ni naraven, potrjuje tudi to, da se ni sposoben mutirati, saj od odkritja dalje ni niti enkrat mutiral. To pomeni, da je bil od začetka ustvarjen in prilagojen prav za človeka. Študija nadaljuje in razloži, da je bil to razlog za razvoj Biovacc-19, cepiva za COVID-19, ki je zdaj v predkliničnem razvoju.

Lastnosti, ki jih še nikoli niso našli v naravi

Sørensen je povedal, da ima virus značilnosti, ki so povsem drugačne od SARSa, ter da takih še niso odkrili v naravi. Dodal je, da sta Kitajska in ZDA dolga leta sodelovali pri raziskovanju koronavirusa. Sørensen trdi, da obe državi sodelujeta v študijah, v katerih se patogenost in prenosljivost potencialnih patogenov pospeši, da bi se jih lahko bolje razumelo.

Da je virus umetno ustvarjen, vedo že od začetka

Da je bil virus ustvarjen umetno v naprednem laboratoriju v Wuhanu, je javna skrivnost že od začetka 'epidemije'. Po besedah Sørensena naj bi kitajski znanstveniki najprej izpustili sekvence nenaravnega izvora.

Nekdanji agent zunanje obveščevalne službe Združenega kraljestva potrjuje trditve

Sir Richard Dearlove, ki je bil od leta 1999 do 2004 vodja zunanje obveščevalne službe Združenega kraljestva, je v intervjuju povedal, da se je 'pandemija', ki je paralizirala svet, verjetno začela v laboratoriju. Meni, da je virus morda pobegnil iz laboratorija med eksperimentiranjem s koronavirusi netopirja.

PREBERITE TUDI: Test za korona virus nezanesljiv: polovica je lažno pozitivnih (+ nekaj prikrivanih dejstev)

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • Tjaška je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 7 dnevi
    Čestitke PLANET LEPOTE Smile še leto do polnoletnosti Wink
    Všeč mi je barvitost in ličnost člankov in strani ... Pogrešam pa čase, ko še ni bilo toliko reklam da pridemo do člankov ... No pa saj vem, nekako je treba tudi zaslužiti Wink bomo ...
    0
   • VICKY je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    20. okt 2020 10:31
    Najprej čestitke PL za rojstni dan; spremljam vas že kar nekaj let, najbolj dragocena pa so nepristranska testiranja na Kozmetometru in vsaj zame - seznanitev s sestavinami kozmetičnih izdelkov, ki mi je odprla popolnoma nov pogled na kozmetiko. ...
    0
   • Vesna20 je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    20. okt 2020 8:56
    Na PL mi je najbolj všeč, da je zbranih veliko informacij na enem mestu, najdeš hitro, kar potrebuješ in veliko je povratnih informacij iz prakse, kar je najbolj pomembno. Ne pogrešam ničesar, vse je super, vse pohvale.
    0
   • sanda je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    20. okt 2020 8:28
    Ne glede na to, da sem bila včasih bolj aktivna članica na PL, tudi sedaj, ko pridem in iščem kakšno informacijo, jo vedno najdem, sploh kadar iščem kakšno kremico Wink Tako, da meni je uporabno vse, ne pogrešam ničesar.
    0
   • Travica je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    19. okt 2020 18:39
    Vse najboljše, planetek! Smile
    Najbolj všeč mi je, da ostaja PL zvest sam sebi in da ni sponzoriran od nikogar. Tako lahko zaupam člankom in nasvetom, ki jih najdem tukaj. Verjamem, da ostane takšen še vnaprej.
    0
  Izpostavljamo
  Kavbojke so kos, ki se nahaja v omari skorajda vsakogar.