Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

NIVEA Cellular Anti-Age
Sponzoriran članek

Globinska celična pomladitev

9. sep 2013 8:30
1


Največja inovacija znamke NIVEA za mladostnejši videz

Koža postane vidno bolj čvrsta, gladka, navlažena in svilnata, z manj gubami in gubicami. Edinstvena in učinkovita kombinacija aktivnih sestavin, ki vsebuje izvleček magnolije, kratkoverižno hialuronsko kislino in kreatin, izboljša čvrstost kože in jo pomladi.

Koža je edini organ, na katerem so znaki staranja jasno vidni najprej in se izražajo kot pojav gub, izguba prožnosti, neenakomerna pigmentacija, izguba vlage, večja hrapavost in srbečica. Samo staranje je posledica zapletenega součinkovanja bioloških procesov, ki jih povzročajo genetski (kronološko ali intrinzično staranje) in okoljski oziroma vedenjski procesi (prezgodnje ali ekstrinzično staranje). Ker je znanje v sodobni biogerontologiji vedno bolj poglobljeno, se močno širijo tudi teorije in razlage o mehanizmih staranja. Te so osnova za znanstvene pristope pri raziskavah, ki se osredotočajo na odkrivanje novih konceptov za anti-age nego kože.

Z inovativno raziskavo kože za linijo NIVEA Cellular Anti-Age je raziskovalna ekipa odkrila več načinov, kako natančno zadovoljiti biološke potrebe postarane kože. Uporaba kombinacije izvlečka skorje magnolije, kreatina in kratkoverižne hialuronske kisline je pokazala pomembno izboljšanje celične vitalnosti in povečanje mitohondrijskega membranskega potenciala (MMP), kar potrjuje pozitiven učinek na kritične parametre staranja kože [podatki raziskave BDF]. Nova linija NIVEA Cellular Anti-Age torej nudi izdelke, ki imajo preventivni ali celo regenerativni učinek za zadovoljitev potreb potrošnikov. Poleg preprečevanja staranja izdelki NIVEA Cellular Anti-Age tudi zgladijo gube ali zmanjšajo njihovo izrazitost in zavirajo upočasnitev regeneracije kože zaradi staranja (obnavljanje povrhnjice). Celice s pomočjo sestavin ponovno delujejo kot bi bile mlajše. Linija zadovoljuje tudi potrebe zrelejših žensk s suho kožo, saj nudi edinstveno formulo, ki vsebuje vlažilne snovi z visoko sposobnostjo za vezanje vode.

"NIVEA Cellular Anti-Age je zelo učinkovita anti-age linija z večkratnim učinkom. Pri razvoju formule je aktivno sodelovalo več kot 8.500 žensk, saj smo želeli zagotoviti, da bi končni izdelek izpolnil pričakovanja žensk glede visokokakovostne anti-age nege obraza. Popolna, uravnotežena sestava formule zagotavlja vidne rezultate: izvleček magnolije dokazano zmanjša gube in izboljša odpornost celic proti oksidativnemu stresu, kratkoverižna hialuronska kislina izboljša sposobnost celic za vezanje vode, koži lastni kreatin pa spodbuja oskrbo celic z energijo. Rezultat je zelo učinkovita anti-age linija z večkratnim učinkom," pravi dr. Sven Fey, vodja razvoja izdelkov NIVEA za nego obraza pri podjetju Beiersdorf.

Linijo NIVEA Cellular Anti-Age sestavljajo NIVEA Cellular Anti-Age dnevna nega (ZF 15), NIVEA Cellular Anti-Age nočna nega, NIVEA Cellular Anti-Age nega za okrog oči in NIVEA Cellular Anti-Age koncentrirani serum.

1

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
   • Tanja

   • 11. sep 2013 14:34

    Zveni obetavno, pa glede na to, da ima dnevna SPF 15, jo probam za zimo. Smile

   0
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kar se tiče ličena, v osnovi sodimo ženske v dve skupini: tiste, ki se držijo preverjene klasike ličenja – in pa tiste, ki rade preizkušajo nove trende.