Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Modna vrnitev v šolo s Cityparkom

11. avg 2022 20:00
0

Oglasno sporočilo

V našem največjem nakupovalnem središču Citypark za šolarje najdete prav vse na enem mestu. Tudi moderna oblačila za otroke. Novost tega poletja je namreč ponudba otroških oblačil v trgovini XYZ & Sportina in v trgovini Guess Jeans. Naj bo vrnitev v šolo lepa.

Prav vsak šolar bo zaradi izjemno širokega nabora trgovin in najrazličnejših blagovnih znamk v Cityparku našel nekaj zase. Poleg tega vas v nekaterih trgovinah vse do konca meseca čakajo popusti. Ker najdete vse na enem mestu, bo nakupovanje toliko bolj prijetno. Izognete se namreč iskanju različnih izdelkov po celem mestu. V več kot 120 trgovinah in lokalih opravite nakupe, se okrepčate in družite.

Za najmlajše bo obisk našega največjega nakupovalnega središča res lahko nepozaben, saj jih vse do sobote, 20. avgusta, čaka adrenalinsko doživetje. Na prireditvenem prostoru pred trgovino Interspar lahko skočijo na bungee trampolin in se zabavajo med izvajanjem varnih trikov. 

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 6 dnevi
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vintage obleke so v zadnjih letih vse bolj priljubljena izbira na rdeči preprogi – od Oskarjev do Met Gala in vseh vmes.