Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Michelle Pfeiffer in David E. Kelley praznovala 27. obletnico poroke

20. nov 2020 8:08
0

Oglasno sporočilo

Nekateri – sicer izjemno redki – zvezdniki dokazujejo, da se da. Med njimi sta tudi Michelle Pfeiffer in njen mož, David E. Kelley, ki sta pred tednom dni praznovala 27. obletnico poroke.

Danes 62-letna igralka, ki je še vedno videti naravnost čudovito, je svojemu dve leti starejšemu možu, Kelleyu, zaželela vse lepo in ob tem objavila nekaj njunih skupnih fotografij iz 27-letnega zakona. "Moj eden in edini mož že 27 let. Veselo obletnico moji ljubezni," je zapisala.

Par se je poročil leta 1993 in ima dva otroka: sina Johna in hči Claudio, ki sta ju oba posvojila. Proces posvojitve je Michelle začela sama še preden je spoznala Kelleya.

"Ko je prišla, sva bila skupaj le kaka dva meseca," je povedala leta 2007. "Torej takoj sva imela tega otroka z nama in … res sem ga lahko videla v situaciji, ki loči fante od moških. Očitno se je odrezal v te vlogi."

Pfeiffer je povedala tudi, da je to, da sta nemudoma postala starša, pomagalo, da je njuno razmerje raslo in se razvijalo: "Oba sva se videla kot starša še preden se je najin odnos skupaj razvil in na nek čuden način nama je to odvzelo breme kot paru. Morala sva se osredotočati na nekaj drugega. Bil je nekakšen idealni čas za vse."

"Hočem reči, da je bil to pravi preizkus, kakšna oseba je; pa tudi dokaz, da včasih tradicionalni način pristopa k stvarem ni nujno najboljši," je dodala.

Poleg tega pa je Pfeiffer na Instagram napisala še, da "je že 26 let najsrečnejše dekle" svojega moža opisala kot "ljubezen mojega življenja."

 

 

Leta 2012 pa je za revijo Parade povedala, da je "res dobro izbrala z Davidom. Res imam srečo … nikoli ga nimam za samoumevnega. Nikoli nisem srečala človeka, ki bi imel več integritete kot moj mož. To spoštujem. In potem so tu še njegov humor in inteligenca, pa tudi srčkan je in vse te stvari … a če ne spoštujete svojega partnerja, se ga boste naveličali."

Vsekakor nasveti in misli, ki jih velja upoštevati. Po 27 letih srečnega zakona – in to v Hollywoodu – pa prav zares.

PREBERITE TUDI: Zvezdnik razkril, kako ohraniti 40 let srečne ljubezni

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Konični proteini, ki se nahajajo v "cepivu" za Covid, potujejo z mesta injiciranja po telesu in povzročijo poškodbe organov.