Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Meghan Markle in princ Harry sta kupila dom v mirnem okolišu Santa Barbare

13. avg 2020 12:22
0

Oglasno sporočilo

Odkar sta Meghan in Harry odstopila kot člana kraljeve družine, sta večino časa preživela v Vancouvru, Kanada, ter Los Angelesu. A ker sta si že ves čas želela dom v mirni soseski, sta sedaj kupila dom v Santa Barbari, ki leži slabih 250 km severno od Los Angelesa.

Predstavnik para je potrdil, da ste se preselila prejšnji mesec, torej julija. "Nastanila sta se v miren predel soseske in upata, da bodo sosedje spoštovali njuno željo po zasebnosti oz. cele njihove družine." Pred tem sta živela v vili na Beverly Hillsu.

Harry in Meghan upata, da bosta sinu Archieju, ki je sedaj star 1 leto, omogočila normalno življenje, kolikor je le mogoče. Sedaj, ko sta se preselila, sta vliko bližje prijatlejici Oprah, ki je sicer lastnica več posesti v tistem okolišu; njuni sosedi pa so, med drugimi, tudi Rob Lowe in Ellen DeGeneres.

Par so sicer videvali, kako sta se udeleževala dobrodelnih dejanj: med drugim sta hudo bolnim delila brezplačno hrano. " Meghan je povedala, da je želela Harryju pokazati Los Angeles skozi dobrodelnost. To je preprosto čudovito,” je povedal vodja projekta Project Angel Food Richard Ayoub. “Očitno je med njima veliko dobrote in nesebičnosti."

PREBERITE TUDI: Meghan in Harry se bosta znašla na sodišču

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Mediji oglašujejo potrošnjo lokalne hrane ''naravnost iz kmečkih rok do potrošnika'', domači pridelovalci pa ne smejo prodajati svojih pridelkov.