Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Meghan Markle in Harry bosta tožila zaradi vdora v zasebnost in nedovoljenega fotografiranja

27. jul 2020 12:26
0

Oglasno sporočilo

Odvetnik Meghan Markle in princa Harrya je povedal, da "bosta vojvoda in vojvodinja Susseška vložila tožbo, da bi zaščitila pravico njunega sina do zasebnosti v lastnem domu. Meghan Markle in princ Harry bosta po pravni poti dosegla, da bosta imela pravico, da imata v lastnem domu lahko mir in zasebnost."

V dokumentih je njun odvetnik, Michael Kump, povedal, da so se za ta korak odločili potem, ko je neznani fotograf prodajal fotografije njunega 14-mesečenega Archieja, ki naj bi bile posnete zunaj v Malibuju. A odvetnik trdi, da Archie ni bil nikjer zunaj, sploh pa ne v Malibuju, ter da je iz fotografij jasno razvidno, da so posnete na njihovem vrtu doma – seveda ne da bi Meghan in Harry to vedela.

Poleg tega je kraljeva družina doživela vdor v zasebnost s pomočjo uporabe dronov, helikopterjev in podobnih naprav – in to kljub temu, da so vse obdali z mrežo in ograjami. Odvetnik je nadaljeval, da "Meghan in Harry ne vesta, kdo je kršil njuno pravico do zasebnosti, da je posnel fotografije njunega sina, da jih sedaj skuša prodati medijem." A bosta zahtevala od sodišča, da jima razkrije storilca.

Par bo sicer zahteval plačilo odškodnine in pravico do fotografij ter pravico do zasebnosti, da nihče in na noben način ne bo mogel dostopati ali fotografirati družine v domačem okolju.

PREBERITE TUDI: Princ Harry se sooča s težkimi časi, je izdala njegova slavna prijateljica

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Plašči, ki izgledajo, kot da so narejeni iz vaše najljubše, mehke puhaste odeje, postajajo velik trend.