Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Max Factor Masterpiece Transform maskara
Sponzoriran članek

30. sep 2014 13:00
19

50 let zatem, ko je gospod Max Factor predstavil trgu prvo maskaro v tubi z okroglo krtačko in za vedno popolnoma spremenil tržišče in ponudbo maskar, vam blagovna znamka Max Factor predstavlja svojo najnovejšo inovacijo na področju maskar, NOVO Max Factor Masterpiece Transform maskaro.

Masterpiece Transform maskara bo temeljito spremenila proces nanosa maskare, saj manjša, tanka krtačka poveča stik formule oz. mase maskare s trepalnicami. Tako že s prvim dotikom maskara trepalnice nemudoma premaže in poskrbi za takojšen učinek volumna. Tanka in ozka krtačka s kratkimi ščetinami ujame vsako trepalnico posebej in ji doda neverjeten volumen od korena do konic.

Skrivnost umetnikov ličenja za učinek WOW  trepalnic

Predpremiero je maskara doživela na tednu mode v New Yorku, ko jo je globalna kreativna direktorica pri Max Factorju, Pat McGrath, uporabljala za ličenje manekenk na revijah. Ta edinstvena krtačka maskare je postala nemudoma izjemno priljubljena pri umetnikih ličenja povsod po svetu, saj prav vsi vedo, da je uporaba maskare s tanko, ozko krtačko s kratkimi ščetinami, garancija za hitro preobrazbo trepalnic in intenziven učinek volumna.

Čudovito privzdignjene in polne trepalnice so poskrbele za pomemben zaključni dotik na očeh. Pat je uporabila NOVO Max Factor Masterpiece Transform maskaro zgolj na koren trepalnic: “Nanos maskare samo na koren trepalnic poskrbi za jasno definicijo linije trepalnic”.

Kako deluje ta unikatna krtačka?

Že s prvim potegom krtačke bo Max Factor Masterpiece Transform maskara ujela  vsako trepalnico in ji podarila volumen  ter takojšen WOW  učinek. Obraz za novo Masterpiece Transform maskaro je Rianne Ten Haken, nizozemski top model.

 • Maskare, ki obljubljajo volumen, imajo pogosto veliko krtačko, ki jo je težko nadzorovati ter posledično tudi težko doseči prav vsako trepalnico.
 • Te uporabnice želijo vznemirljivo preobrazbo, ki zagotavlja takojšnje zadovoljstvo že s prvim dotikom krtačke.

Številne ženske verjamejo načelu ‘večja kot je krtačka maskare, večje in bolj bogate bodo trepalnice’, vendar ne vedo, da je manjša krtačka maskare pravzaprav največja skrivnost profesionalnih umetnikov ličenja, kadar želijo ustvariti dramatične in izstopajoče oči.

Nasvet Tine Fabjan, vodje umetnikov ličenja Max Factor

"Ne ustrašite se krtačke, resnično boste presenečene nad volumnom. Deluje predvsem zaradi svoje majhne oblike krtačke, v kateri se ujame več vsebin maskare in ta posledično ob nanosu ustvari bogat volumen. Resnično vas ne bo razočarala."
Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja Max Factor

Nova Max Factor Masterpiece Transform maskara je na voljo od septembra 2014 dalje v črnem barvnem odtenku. Priporočena maloprodajna cena je 12,36 EUR.

Nagradna igra za članice portala Planet Lepote

Za sodelovanje v nagradni igri v komentarje pod člankom odgovorite na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj ti je najbolj pomembno pri maskari, kakšna je zate res dobra maskara?" in med vsemi sodelujočimi bomo izbrali tri srečnice, ki bodo za nagrado* prejele Max Factor Masterpiece Transform maskaro!

Odgovore sprejemamo do nedelje, 5. oktobra 2014. Izbrane članice bodo objavljene v roku 1 tedna po koncu nagradne igre.

* Izbrane članice, ki v roku 14 dni od razglasitve rezultatov ne bodo javile svojih podatkov, bodo izgubile pravico do nagrade.

19

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
   • Aniiika

   • 4. okt 2014 21:41

    Zame je zares dobra maskara tista, ki ima dobro in kvalitetno krtačko, ki ne zlepi trepalnic, ne pušča sledi na vekah ali pa se razmaže pod očmi. Krtačka mi mora ravno prav privihati trepalnice in biti taka, da z njo dosežem tudi manjše trepalnice v kotičkih očesa. Pričakujem, da so trepalnice po uporabi maskare res videti večje, izrazitejše, daljše in bolj privihane. Edino kar pogrešam pri maskarah je, da bi bile zaščitene z zaščitno folijo, ki bi preprečila, da bi maskaro pred nakupom odprl še kdo drug.

   0
   • DiLeMa

   • 3. okt 2014 10:25

    Lepa embalaža je že fina stvar, ampak pri maskari mi je vsekakor najbolj pomemben končni rezultat. Od maskare pričakujem wow efekt, predvsem veliko dodanega volumna, poudarjanje brez packanja in zlepljanja ter dolgo obstojnost brez bojazni, da se bo maskara packala ali drobila. Ker občasno prisegam na naravnejši look in uporabim zgolj malo obarvane kreme, blusherja in maskaro, mora biti slednja vsekakor kvalitetna, saj želim, da mi pričara opazen in sexy pogled, a ob enem ne izgleda preumetno in preagresivno.

   0
   • rosie

   • 2. okt 2014 21:31

    Najbolj mi je pomembno, da mi maskara ne zlepi trepalnic, da jih lepo priviha ter da se ne packa na spodnjo veko-s tem imam po nekajurnem nosenju maskare najvecje probleme.

   0
   • rene

   • 1. okt 2014 20:08

    Lepa embalaža, natančna krtačka, ki lepo razčeše trepalnice in jih ne zlepi, intenzivna barva, ki se ne packa ter efekt podaljšanja in privihanja trepalnic.

   0
   • mayabee

   • 1. okt 2014 12:30

    Pri maskari mi je najbolj pomembno, da ne zlepi trepanlinc, ni preredka in se packa ter da mi ne draži oči. Najboljša maskara je tista, ki lepo priviha in odebeli trepalnice, ter lepo odpre oči. Ko uporabim dobro maskaro dobim komentaje "danes si pa res lepo naličena" Wink

   0
   • petsi

   • 1. okt 2014 10:53

    Ker imam občutljive oči, mi je najpomembnejše dejstvo, da mi ne draži oči. Max Factor maskare mi jih do sedaj niso. Poleg tega pa, da ne pušča grudic, ki potem veselo odpadajo. Če pa doda še volumen in dolžino pa je zmagovalna. Tole novo Masterpiece Transform maskaro bi z veseljem sprobala.

   0
   • teatime

   • 1. okt 2014 10:27

    Najpomembnejše mi je dejstvo, da mi maskara omogoča natančen in precizen nanos, kar pomeni, da lepo "sede" v roko in ni okorna, ter da lahko s krtačko dosežem tudi manjše trepalnice v kotičkih oči, kar je ključnega pomena za lep in dokončan videz. Pomembno je, da ni preveč suha in ne preveč mokra. Najraje imam maskare z učinkom privihanja in podaljšanja trepalnic, dodaten volumen pa je tudi vedno samo plus.

   0
   • Keks

   • 1. okt 2014 9:59

    Pri maskari mi je pomembeno, da ne porabim veliko časa za njen nanos da se opazi, da imam lepše trepalnice. Žal so moje trepalnice kratke, tanke in ravne, tako, da mi je pri maskari najbolj pomembno, da mi jih rahlo priviha in da volumen.

   0
   • sedora

   • 1. okt 2014 9:03

    Embalaža: všečna in praktična. Krtačka: tanka, natančna in kratka. Konsistenca barve: svilnato gladka. Učinek: WOW! Wink

   0
   • awy

   • 30. sep 2014 22:53

    To, da jo ne rabim najprej 3 minute brisat, preden se lahko dotakne mojih trepalnic! Volumen, ločenost in wow učinek je seveda "a must"! In še to, da ko potočim kakšno solzico ali me sredi mesta ujame dež, ni panike, ker se maskara ni raztopila po licih Smile

   0
   • Starlight

   • 30. sep 2014 22:47

    Od maskare pričakujem, da mi trepalnic ne zlepi skupaj, da jih podaljša in pa da obdrži privihanost, ki jo dosežem z uporabo klešč za trepalnice. Pomembna mi je tudi obstojnost, ker je panda efekt zame velik no-no. Mislim, da nisem zelo zahtevna, vendar redkokatera maskara vsaj približno zadosti mojim zahtevam, zato rada preizkušam nove.
    Novo Max Factor maskaro bom z veseljem preizkusila, ker nisem imela še nobene s podobno oblikovano krtačko.

   0
   • Merika19

   • 30. sep 2014 22:22

    Pomembno mi je, da maskara ne zlepi trepalnic, da se ne grudi in paca po veki. Pričakujem, da bo maskara lepo razčesala trepalnice, jih lepo poudarila in privihala. Pomembno mi je, da zdrži dlje časa Smile

   0
   • meme

   • 30. sep 2014 21:32

    Sama imam zelo svetle trepalnice, pa tudi ni jih ravno ogromno, tako da mi je pri maskari najbolj pomembno to, da je zares močno pigmentirana in da poudari moje trepalnice. Zelo rada imam velike, dolge trepalnice, a hkrati ne smejo izgledati preveč zlepljene skupaj. Velik ne je tudi dejstvo, da se maskara po nekem času začne pacati na spodnjo ali celo zgornjo veko.
    Skratka, dolge, privihane in črne trepalnice... Tega si želim! Big smile

   0
   • ninaaknez

   • 30. sep 2014 21:26

    Dobra maskara je tista,ki ne zlepi trepalnic in ne pušča grudic že po dveh urah.

   0
   • redkitty

   • 30. sep 2014 20:22

    Ker sem svetlolasa imam tudi zelo svetle trepalnice, ki so brez maskare praktično nevidne. Maskaro nosim vsak dan, skozi cel dan tako da mi je pomembno, da mi zdrži in mi ne naredi panda efekta. Trenutno uporabljam dve maskari na enkrat, ker nisem še našla ene, ki bi mi nudila vse. Trepalnice si vedno tudi priviham s kleščami, da pride do večjega efekta. Če bi obstajala maskara, ki bi prizdignila trepalnice, jih obarvala v močno črno barvo ter navidezno podaljšala in naredila volumen bi bilo enkratno .

   0
   • anya88

   • 30. sep 2014 19:17

    Imam kar velike oči in bi jih rada še bolj poudarila z novo maskaro Max Factor Masterpiece Transform.
    Seveda mi je pa zelo pomembno, da maskara da volumen in jih lepo podaljša. Do sedaj žal že nisem našla maskare, ki bi me prepričala.

   0
   • Bruneta

   • 30. sep 2014 16:49

    Ker me mati narava ni najbolj obdarila z dolgimi trepalnicami, mora to nalogo opraviti dobra maskara. Od nje pričakujem in zahtevam, da izpolni moja pričakovanja:
    - da mi trepalnice lepo odebeli in podaljša,
    - da mi jih ne zlepi,
    - da krtačka ni preveč okretna za nanašanje tudi na spodnje trepalnice, kar je meni ekstra pomembno.
    Predvsem pa, da da tisti bum efekt, ko te opazi nekdo, ki prej mogoče niti vedel ni, da obstajam.
    Embalaža mi ni prioriteta, dobri maskari pa vsekakor naredi uslugo, da je paket popoln.

   0
   • golobicka

   • 30. sep 2014 15:21

    Sama imam ravne in srednje dolge trepalnice, tako da sem zelo izbirčna pri maskari, saj je to zame najpomembnejši del make upa. Zelo pomembno je, da maskara naredi volumen (wow učinek) in da trepalnic ne zlepi. Pomembno je tudi, da zdrži vsaj 8 ur na trpalnicah in da se ne sipa pod oči (mislim, da temu rečete panda efekt.). Rada imam maskare z gumjastimi in taknkimi ščetinami, saj se mi zdi, da bolj naredijo wow učinek, ki si ga neizmerno želim doseči. Maskare pogosto menjam ravno zaradi neizpolnjevanja mojih želja in še do sedaj nisem našla svoje favoritinje. Nova Maxfactorjeva maskara mi deluje zelo obetavna in upam, da bo zadostila mojim željam.

   0
   • SolatniBar

   • 30. sep 2014 14:55

    Ker so moje trepalnice povprečno skromne imam rada maskare, ki dodajo predvsem volumen, pa tudi nekaj dolžine. Zelo sem izbirčna pri krtačkah, ker morajo biti dovolj tanke, da lahko namažem trepalnice na zunanjem koncu očesa brez da bi zapacala celo veko. Jasno pa se mora dobro obnesti tudi na spodnjih trepalnicah, ker so poudarjene spodnje trepalnice moj najljubši del očesnega makeupa. Smile

   0
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali se vam zašibijo kolena in se vam začnejo potiti dlani, ko se vam nekdo približa s široko odprtimi rokami? Ali pa vam je vsaj skrajno neprijetno?