Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

10 najboljših stvari, če imate z mamo dober odnos

9. okt 2017 13:00
0

Oglasno sporočilo

..  s preprekami, ki se v odnosu pojavijo. Žal niso vsi v najboljših odnosih s svojimi starši, ampak tako pač je. Včasih so si generacije med seboj preveč različne, hkrati pa so si člani družine med seboj preveč podobni in tako dobimo odnos, ki je lahko tudi malo manj lep ali celo težek. Kljub vsemu pa je v večini primerov mama tista oseba, ki te ima od začetka neizmerno rada in je prva oseba, ki ji zaupaš. To zaupanje se lahko prevesi tudi v dobo odraščanja in kasneje v dobo odraslosti, a to se ne zgodi pri vseh. Kakšne so pozitivne lastnosti, če imate z mamo odličen odnos?

PREBERITE TUDI: Povej mi, iz kakšne družine prihajaš, in povem ti, kdo si

Jabolko ne pade daleč od drevesa

Vaša mama bo za vas vedno nekaj posebnega. Naučila vas je vseh vrednot in vam pokazala, kaj pomeni imeti brezpogojno rad.Ona je pokazala, kaj naj bi bila ljubljena oseba in kako izgleda življenjski uspeh. S tem, ko ste si s svojo mamo blizu, lahko tudi ona občuduje zrcaljenje svojih vrednot v vas.

Z veseljem greste k mami na obisk

Dom je kraj, kjer ste dobili ljubezen, udobje in podporo. Mame znajo dom in prostor ustvariti in pretvoriti v toplo zatočišče, kjer se vsakdo počuti sproščeno. Vedno ima pri roki, kar tisti trenutek potrebujete, pa naj bodo to zdravila, topel čaj, spodbudne besede, dolg objem ali le bližina v tišini.

Odlična družba za izlet ali potovanje

Za razliko od partnerjev ali prijateljic, bo vaša mama brez težave sprejela vašo sitno razpoloženje, kadar ste lačni, vas zebe, ali ste utrujeni. Hitro vam bo pomagala do boljšega počutja in se ne bo zgražala nad vašim pritoževanjem, kar jo naredi za odličnega sopotnika. Pozna vas do obisti, zato ve, kaj pričakovati. Nedvomno se na vsakem izletu tudi odlično zabavata!

Nanjo se obrnete najprej

Ni pomembno, kaj se je pravzaprav zgodilo. Ste dosegli uspeh, se vam je zgodila nesreča, ste imeli zelo slab dan ali pa imate dobre novice, vaša mama bo prva, ki jo boste poklicali in z njo delili vse vaše občutke.

Všeč ji je vse, kar počnete - dobesedno

Z veseljem vas spremlja na vaših socialnih omrežjih in stiska gumb 'Like', ne glede na to, kaj objavite. No ja, tako vsaj vedno veste, da boste imeli vsaj en všeček.

Rada ima vaše najbližje prijatelje

Kar imate radi vi, ima rada tudi vaša mama. Z veseljem spremlja vaše prijatelje, jim svetuje in jih bodri. Kar je odlična stvar, saj na večerjo k njej z veseljem lahko pripeljete vašo najboljšo prijateljico in si tako nedvomno zagotovite odličen večer!

PREBERITE TUDI: 7 posledic hčera neljubečih mater

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 5. jun 2018 23:44
   Krasen in nežen
  • Katrin 5. jun 2018 23:16
   Povprečna
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kako nositi jeans v poletnih dneh? Načinov je več!