Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ljubljana ima vse več kužkom prijaznih lokalov

1. mar 2019 15:00
0

Oglasno sporočilo

Energetika Ljubljana predstavlja Tople tačke


Alenka Godec kofetka s svojo Chilly

Ljubljana se rada pohvali, da je najlepše in najbolj gostoljubno mesto v regiji ne glede na letni čas. Za ljudi. Kaj pa za njihove štirinožne prijatelje? V hladnejših mesecih naše kosmatince pogostokrat zebe v tačke med sprehodom ali ob druženju njihovih lastnikov ob kavi. Energetika Ljubljana je na desetih lokacijah v Ljubljani postavila grelne blazine Tople tačke za ogrevanje kosmatih tačk vaših ljubljenčkov. Iniciativo sta podprla pevka Alenka Godec z njeno Chilly in igralec Anže Zevnik s prijazno Zelo.

Pri Energetiki Ljubljana so razvili grelne blazine Tople tačke v želji poskrbeti za toplo udobje vaših štirinožnih prijateljev. Med vašim prijetnim kramljanjem s prijatelji se vaš štirinožec lahko v popolnosti sprosti na topli blazini brez tresenja in neudobja, ki ga povzroča mraz.

Zvesti spremljevalci na kofetkanju

''Pri Energetiki Ljubljana si prizadevamo dvigniti raven udobja bivanja vsem, ki živijo v Ljubljani in njeni bližnji okolici. Poleg bivanjskih, okoljskih in energetskih vprašanj smo želeli nagovoriti tudi težave o katerih se sicer ne govori pogosto, a to ne pomeni, da niso prisotne – to je problematika druženja z našimi štirinožnimi spremljevalci v hladnejših dneh. Kljub neobičajno visokim temperaturam za zimski čas so tla še vedno hladna, zato smo razvili prenosno grelno blazino, ki greje tačke vašega kosmatinčka. Zadovoljni štirinožci so dokaz, da so Tople tačke pustile pečat na vaš in njihov vsakdan,'' je o projektu dejala Diana Horvat, direktorica sektorja za trženje pri Energetika Ljubljana.

Vsak lastnik štirinožca se lahko poistoveti z občutkom nemoči, ki ga občuti ob pogledu na tresočega se kosmatinca. Akciji se je pridružila pevka Alenka Godec s Chilly in z nami delila njuno izkušnjo s Toplimi tačkami:
"Ni skrivnost, da kužke naravnost obožujem, naša Chilly pa je sploh deležna popolne oskrbe in ljubezni. Radi imava sprehode s postankom ob kavi in tudi v mrzlih dneh paše loviti sončne žarke kar na prostem. A sem se takim trenutkom izogibala, saj je nisem želela pustiti na mrzlih tleh predolgo, medtem ko bi bila sama zavita v deko. No, na grelni blazini pa bo tudi njen postanek prijetno topel."


Igralec Anže Zevnik s svojo Zelo

Igralec Anže Zevnik je tudi podprl iniciativo Tople tačke in o svojih zimskih prigodah s simpatično Zelo dejal: 
''Zela je postala v trenutku članica moje družine. Skupaj počneva prav vse. Včasih zaideva tudi v kakšen lokal. To zimo je prišla na svoj račun tudi Zela, saj jo s pomočjo Toplih tačk ni nikoli zeblo na najinem skupnem pohajkovanju in druženju s prijatelji, kosmatimi in človeškimi, v mestu.''   

Lokacije, kamor lahko svojega štirinožnega prijatelja peljete na kavo in več o projektu Tople tačke, najdete tukaj

Spremljate novosti, prigode lastnikov in njihovih kužkov s Toplimi tačkami na Facebook strani Energetike Ljubljana.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 4. feb 2020 17:58
   Dobra maska, slaba embalaža in oblika
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Niacinamid je ena izmed sestavin, ki lahko vaši koži zelo koristi, saj ima kar nekaj neverjetnih pozitivnih učinkov.