Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Le kaj se dogaja v kraljevi družini? Na operacijo odhaja tudi princ Charles

19. jan 2024 11:40
0

Oglasno sporočilo

V roku 90 minut je bilo v sredo sporočeno, da je valižanska princesa v bolnišnici, kjer okreva po operaciji trebuha, medtem ko bo kralj Charles prihodnji teden opravil zdravljenje zaradi povečane prostate.

Kensingtonska in Buckinghamska palača sta podali dve zelo različni izjavi; dolga izjava urada princa Williama in Kate je opisala čas princesinega okrevanja in vključevala opravičilo, ker je morala preložiti svoje prihajajoče obveznosti.

Medtem je Buckinghamska palača v kratki izjavi razkrila zdravstveni postopek, ki ga bo kralj opravil prihodnji teden. V njej je bilo zapisano: "Tako kot tisoči moških vsako leto je tudi kralj zaprosil za zdravljenje zaradi povečane prostate. Stanje Njegovega veličanstva je benigno, zato bo prihodnji teden v bolnišnici opravil korektivni poseg. Kraljevi javni nastopi bodo prestavljeni za krajše obdobje okrevanja."

Kot je znano, je 75-letni Charles želel deliti svojo diagnozo, da bi spodbudil druge moške, ki morda občutijo simptome, da se pregledajo v skladu z zdravstvenimi nasveti, kar so pohvalile tudi zdravstvene organizacije.

Oliver Kemp, izvršni direktor organizacije Prostate Cancer Research, je povedal: "Izjemno smo hvaležni, da se je Njegovo veličanstvo kralj Charles odločil tako odkrito spregovoriti o svoji povečani prostati in spodbuditi moške, da pri svojem osebnem zdravniku preverijo vse simptome, ki jih morda imajo."

"Je fantastičen primer tega, kako morajo moški bolj odkrito govoriti o svojem zdravju, da bi jih lahko učinkovito zdravili. Kraljev primer je na srečo benigen, vendar bo 1 od 8 moških v Združenem kraljestvu zbolel za rakom na prostati. Kralju želimo hitro okrevanje."

PREBERITE TUDI: Kate Middleton v bolnici zaradi operacije trebuha; mnogi v šoku

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pospešeno staranje bi lahko povečalo tveganje za nastanek rakavih tumorjev.