Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ko je vsega preprosto preveč  …
Sponzoriran članek

26. nov 2022 18:14
0

Ninina zgodba o tem, kako je ponovno zaživela.

Nina se je komajda prebijala čez dan. Služba, v kateri niso vladali dobri odnosi, jo je izčrpavala. Mož je bil večino časa službeno odsoten in vse delo doma je seveda čakalo na njo. Otroka sta imela svoje najstniške finte in nenehno pregovarjanje se je hitro sprevrglo v jezo, ki jo je vedno redkeje znala krotiti.

Zvečer je padla v posteljo, slabe volje in izmučena od vsega. Nič več je ni prav veselilo. Vsaka dodatna stvar na urniku je še prispevala k njenemu občutku preobremenjenosti. Slabo je spala in telo ji je na vse načine želelo povedati, da tako več ne gre. Mučili so jo glavoboli, njen želodec je bil vedno bolj občutljiv, bila je nemirna in večkrat se ji je celo zgodilo, da je imela nepravilen srčni utrip. Poizkušala je s prehranskimi dopolnili, šla je na razne terapije po hitre trike, a bolje ni bilo.

Najboljša prijateljica Anja ji je predlagala, naj si prebere kaj o NLP – o nevrolingvističnem programiranju, ki je verjetno najboljša metoda osebnega napredka. Nina jo je začudeno gledala in si rekla: »Kaj hudiča mi to govoriš o nekih vesoljcih? To je kar nekaj.«

Anja jo je le prepričala, da gre vseeno z njo na dogodek Tvoja pot do uspeha, kjer lahko vidi, kaj sploh NLP je in se potem sama odloči, ali ji to lahko pomaga, da naredi spremembo, ki si jo želi.

Tudi sama je bila pred leti na tej delavnici, preden se je nato vpisala na izobraževanje NLP Praktik. Takrat je zares spoznala, da je od nje same odvisno, kako bo sprejemala sebe in svet okoli nje. Postala je bolj sproščena, ni se več obremenjevala za stvari, ki ji niso bile pomembne, znala si je začrtati cilje, odnosi z možem in otrokoma so se bistveno izboljšali, na koncu pa je zamenjala še službo za tako z boljšimi pogoji in višjo plačo.

Anja je imela prav. Nina je na dogodku spoznala, da mora vajeti svojega življenja prevzeti v svoje roke. Niti slučajno ni želela, da se čez eno leto zbudi z istim občutkom nemoči in vdanosti v usodo.

Hvaležna je bila, da ima tako dobro prijateljico, ki točno ve, kaj mora slišati. Dogodek Tvoja pot do uspeha ji je bil preprosto namenjen.

Že na dogodku je dobila občutek, da je življenje lahko bolj polno, bolj sproščeno in odnosi doma in v službi boljši. Domov je odšla polna energije in odločena, da je čas za pozitivne premike v njenem življenju.

Nadaljevala je z NLP izobraževanjem in opazovala ter občutila, kako se njeno življenje hitro spreminja na bolje.

Svoji prijateljici Anji je čez pol leta napisala sporočilo:

»Hvala ti. Ko si me takrat povabila na dogodek Tvoja pot do uspeha, sem komaj zbrala moč, da sem šla. Na živce mi je šlo vse. Šla sem samo zato, ker si me tako lepo prosila, da grem s tabo. Ti pa si vedela, da potrebujem točno tak dogodek, točno to energijo in točno to spoznanje, da sem za svoje življenje odgovorna sama. 
Hvala, ker si moja prijateljica že 23 let. Hvala, ker me tako dobro poznaš in veš, kaj je zame dobro (včasih bolj kot to vem sama). 
Rada te imam.«

Nina

Velikokrat je potrebna le ena prava odločitev, en pravi korak, da se življenje obrne v pozitivno smer.

Ta korak lahko naredite zdaj.

Za Nino je bil ta korak obisk največjega dogodka za osebno rast NLP Centra Tvoja pot do uspeha.  Zdaj imate odlično priložnost, da ga obiščete tudi vi.

V Ljubljani bo dogodek potekal v četrtek, 8. decembra. Na njem dobite polno nasvetov, praktičnih vaj in koristnih vsebin, ki vam bodo koristile na vaši poti do uspeha, ki si ga želite.

Z našo kodo TOJEZAME dobite popust za sam dogodek. Namesto 29 €, za svoj uspeh investirate samo 19 €.

Delavnico vodi eden najbolj priljubljenih trenerjev osebne rasti pri nas, Gaber Marolt – NLP Master Trainer in Master Coach, ki s svojim sproščenim in interaktivnom pristopom navdušuje udeležence.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Večina nas pozna koga, ki je prepričan, da je strokovnjak za vse, ne glede na svoje dejansko znanje.