Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ko boste izvedeli, kaj pomeni izraz 'mavrični otrok', vas bodo prevzela čustva

11. dec 2017 7:50
0

Oglasno sporočilo

A žal se razplet ne konča vedno lepo. Neizmerno je trpljenje nosečnic, ki izvedo tragično novico, da je srček v njenem nosečniškem trebuščku prenehal biti. Splavov je veliko, a žal so kar nekako (p)ostali tabu tema, o kateri se ne govori veliko.

PREBERITE TUDI: Izguba boli. Kako pomagati?

Splav ali rojstvo mtvorojenega otroka je težka izkušnja, kar vam bo znala potrditi vsaka ženska, ki je skozi tako izkušnjo že šla. Pravzaprav ob tem trpita oba partnerja. Taki pari so zato še toliko bolj veseli otroka, ki ga dobijo po taki boleči izkušnji. Otroci, ki so torej plod druge, uspešne nosečnosti, zatem ko je mati prestala splav, se je uveljavil izraz ''mavrični otroci'. Vsak otrok prinese nepopisno veselje, a parom, ki so doživeli izgubo otroka, je ta otrok, ki se rodi po tem, še toliko večja sreča.

Zakaj tak izraz? Mavrica se namreč pokaže po dežju in s tem izrazom starši simbolizirajo bolečino, ki so jo prestali, in srečo, ki jih je potem doletela. Uveljavila se je navada, ki se je poslužujejo ti starši ob fotografiranju nosečniških trebuškov: na vsaki sliki je prisotna mavrica, v taki ali drugačni obliki.

PREBERITE TUDI: Tablete proti bolečinam lahko sprožijo spontani splav

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Po mnenju strokovnjakov je izjemno zdravilna, po navedbah pa naj bi celo zavirala staranje in tako vplivala na vitalnost.