Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To so znaki, da vas vesolje podpira

20. avg 2018 8:08
0

Oglasno sporočilo

Pogosto se lahko zgodi, da premišljujemo o novih korakih, odločitvah in spremembah, potem pa naletimo na situacije in stvari, ki pridejo kot naročene, da nas pri tem podprejo. Vesolje nas podpira in spodbuja. Prepoznati moramo znake, s katerimi nam vesolje sporoča, da začnemo razmerje, projekt, potovanje, spremembe ali karkoli, o čemer pač premišljujemo.

PREBERITE TUDI: 13 znakov, ki vam sporočajo, da Zakon privlačnosti deluje

1. Priložnost pride iznenada

Naše misli, želje in nameni lahko privlačijo stvari, ki nas še bolj spodbudijo k dejanju. Morda nam nekdo ponudi službo; ali se nam odpre priložnost za brezplačen obisk delavnice; ali pa nas prijateljica povabi na posloven dogodek. To so znaki, s katerimi nas vesolje vabi, da se naučimo novih znanj in se odpravimo v to smer. Če se nam pojavi priložnost, ki je do nas prišla iznenada in je nismo sami ustvarili, je to morda intervencija vesolja. Ni nam potrebno nemudoma reči da, lahko pa o tem vsaj premislimo.

2. Zanimiva naključja

Če ste začeli prejemati zanimive znake, ki so zanimiva naključja, potem je to znak, da ste na pravi poti. Čeprav se zdi, da so stvari naključne, pa imajo točno določen pomen, pri čemer boste to preko intuicije tudi začutili. Morda vam prijatelj nepričakovano nekaj svetuje, morda prejmete neko knjigo ali pa po naključju naletite na informacije, ki vas zanimajo.

3. Soočite se z izkušnjo, ki vam bo prinesla rast

Vesolje nam rado pošilja izkušnje, zaradi katerih rastemo in se spreminjamo. Načrtujte in sprejmite priložnosti, zaradi katerih boste boljša oseba. Obiščite sorodnike, ki jih že dolgo niste, preživite teden ali dva v naravi. Če razmišljate, da bi storili nekaj, zaradi česar boste deležni pozitivne rasti in sprememb, potem se tega lotite. Vesolje vam bo pomagalo najti čas, obilje in podporo, da se bo to lahko uresničilo.

PREBERITE TUDI: Test osebnosti: izberi svoje drevo in ugotovi, kdo si!
 

4. Imate dober občutek

Eden izmed načinov, da vam vesolje sporoča, ali je nekaj pravilno ali ne, je intuicija. Moč intuicije vam lahko pomaga pri odločanju in ji moramo vedno zaupati. 

5. Dobro počutje

Naše fizično počutje nam lahko veliko pove. Bolezen, nesreča in slabo počutje so lahko znaki, da ste na napačni poti ali da ne sledite svoji poti. Boleče grlo, na primer, sporoča, da se ne morete svobodno izražati, zato premislite o svojih potrebah, željah in idejah. Obratno pa nam dobro počutje sporoča, da smo na pravi poti. Opazujte, kako se počutite ob določenih situacijah, krajih in ljudeh. Če čutite svobodo, energija in vitalnost, je energija dobra in ste na pravi poti. 

6. Sanje

V spanju smo najbolj dojemljivi za sporočila duhovnega sveta, saj takrat mirujeta naš razum in ego. V spanju zato lahko prejmemo mnogo sporočil in znakov, ki jih želimo. Pred spanjem postavite vprašanje in si zaželite odgovor. 

7.  Števila

Pogosto vidite angelska števila, kot so 1111, 222, 444, 888, 999 in podobno? Angelska števila se lahko pojavijo povsod; v trgovini, telefonu, na registrskih številkah ali zneskih na računu. Možno je tudi, da slišite skladbo, ki je res dolgo niste slišali, v njej pa prepoznate besedilo, ki vas podpira ali vam ponudi odgovor na vaše vprašanje in opiše vašo situacijo. 

Bodite pozorni na zgoraj naštete znake, upoštevajte pa seveda tudi svoj razum, svoje srce ter intuicijo. 

PREBERITE TUDI: 8 znakov, ki vas opozarjajo, da ste na napačni poti

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Dandanes nekako vlada prepričanje, da naj vsakdo nosi, kar mu paše.