Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kate Moss razkrila svojo top skrivnost za ohranjanje mladostnega videza

13. maj 2016 14:19
2

Oglasno sporočilo

... izjemnem grunge uličnem slogu; temu, da je muza skoraj vsem največjim modnim kreatorjem in še kaj bi se našlo. A ko gre za nego kože, sama zase pravi, da nima kaj dosti pojma o tem, njen top trik, ki se ga poslužuje, pa je precej nekonvencionalen. V nedavnem intervjuju je 42-letnica tako povedala, da je njen trik za ohranjanje mladostne in napete kože namakanje obraza v ledeno mrzlo vodo.

In od kje ga je dobila – svoje mame? “Od nikogar! Gledala sem Mommie Dearest,” je povedala. “To je to, kar ona počne, mar ne? Najprej sem si mislila, da je to noro, potem pa mi je dalo misliti. Ti stari triki delujejo! Torej rezine kumarice na obraz in namakanje obraza v ledeno mrzlo vodo in zagotovo se boste zbudili. Ko sem na delu in je še zgodaj zjutraj in sem vsa zaspana, takrat to naredim. Krasno je, vsekakor deluje, ker kri pride na površje kože.”

Povedala pa je tudi, da skrb za kožo in videz v Londonu nikoli ni bilo pomembno in nekaj, čemur bi posvečali pozornost, ko je odraščala. “… Takrat je ni pravzaprav nihče,” je razložila glede pomanjkanja znanja o negi kože kot najstnici, ki je začenjala z manekenstvom. “Mislim, da Angleži na splošno ne povečajo veliko pozornosti temu. To nikoli ni bilo pomembno, šele sedaj postaja.”

To je tudi razlog, da njena 13-letna hči Lila Grace ve več o negi kože kot njena slavna mama. “Oh, ve več kot jaz,” je povedala Moss. “Je za naravno in ekološko. Sedaj je pri maskari, lepotnih blogih in podobnem.”

2

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
   • Bruneta

   • 22. maj 2016 16:29

    Mislim, da je spodnji komentar pretiran. V temni ulici se je nihče ne bi ustrašil, res pa je, da je videti utrujeno, nikakor pa ne neurejeno.

   0
   • Margity T

   • 21. maj 2016 22:28

    Halooo, kakšnega mladostnega videza???

    Ženska izgleda znucana, izmozgana, starikava, neurejena in zabuhla. V temni ulici bi se je vsak pošteno prestrašil.

   0
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obstaja kar nekaj zvezdnic, katerih hčere so njihove naslednice, ali pa so jim vsaj vizualno vsaj malo podobne.