Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako ravnati z negativnim partnerjem

19. jul 2021 11:05
0

Oglasno sporočilo

... osebe, še posebej, če je to vaš partner. Začetno pozitivno razpoloženje vašega partnerja se je kar naenkrat spremenilo v negativno in ne veste, kako postopati?  Imamo nekaj nasvetov, kako ravnati s takšnim partnerjem, da vam ne uniči dneva.

1. Nikoli ne jemljite njihove negativnosti osebno

Odprti morate biti glede tega, da njihova negativnost nima nič skupnega z vami. Gre bolj za njihove notranje boje in bitke. Ko živite z njimi, se to izkaže na vas, vendar nikoli v resnici ne gre za vas. Ni treba, da na vas ta negativnost sploh vpliva. Življenje s tako negativno osebo lahko postane izziv, vendar to vsekakor lahko premagate.

2. Naj prevlada pozitivnost

Če ste pozitivna oseba, morate vsekakor pustiti, da pozitivnost vsak dan prevlada v vašem domu. Če je vaš zakonec do nečesa negativen, mu nasprotujte z nečim pozitivnim. Morda boste tudi sami želeli biti srečni in poskusite partnerju dati razlog, da bo srečen.

3. Ugotovite, kaj je res narobe

Preden jih boste obsojali zaradi negativnega vedenja, boste morda želeli ugotoviti, kaj se z njimi dogaja. Nihče se ne zbudi, da bi bil ves čas negativen. Pogovorite se z njimi, če vam ne rečejo, poskusite sami. 

4. Pozorno jih poslušajte

Pazljivo poslušajte, ko vaš zakonec govori o nečem, kar se z njimi dogaja. Morda boste iz njega morali izvleči kakšne stvari, vendar bo vredno.

5. Osredotočite se na njihove pozitivne lastnosti

Izbrali ste ga za svojega partnerja, zato mora biti vsekakor nekaj pozitivnega na njem. V tem trenutku bi bilo težko obujati spomine na vesele spomine, vendar bi vas to dejansko resnično osrečilo. Če odkrijete te spomine, bi dobili razlog, da bi bili trenutno srečni in zadovoljni v življenju.

PREBERITE TUDI: 3 navade, ki uničijo vsako razmerje

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ste presenečeni ob novici, da lahko izdelki za osebno higieno žensk vsebujejo nevarne kemikalije?