Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako bo polna superLuna vplivala na vsako znamenje zodiaka?

28. sep 2023 20:06
0

V skladu z zahodno astrologijo so ti vodniki po novi in polni Luni mesečni opomniki za postavljanje in preverjanje vaših namer. Vaš horoskop je osnovna spodbuda za samorefleksijo.

Oven

Kljub temu, da Luna dosega vrhunec v vašem znamenju, je vaš odnos do drugih v središču pozornosti polne Lune, Oven. Medtem ko se bo pomembno partnerstvo zaključilo, bo vaš nebeški vladar Mars sedel ob Južnem vozlu v Tehtnici in vas spodbujal, da se osvobodite obveznosti, kompromisov in/ali nagnjenosti k ugajanju ljudem, ki ne podpirajo več vaše duhovne rasti, ter se z njimi sprijaznite. Razmislite o svojih naložbah, vzorcih odnosov in o tem, ali ste zaradi povezave nezavedno ogrozili svojo pristnost.

Bik

Ali vas vaši vsakodnevni rituali krepijo ali izčrpavajo? Luna se dotika vaše skrivnostne 12. hiše zaprtosti, sanj in nezavednih vzorcev ter poudarja vse od vaše podzavesti do želje po zasebnosti. Ali so vaše vsakodnevne zadeve v skladu z vašim življenjem v ozadju? Kako lahko prispevate k temu področju svojega življenja, ne da bi pri tem pozabili na svoj višji jaz? Mars bo sedel skupaj z Južnim vozlom v Tehtnici in izpostavil usluge, naloge in/ali vsakodnevne dolžnosti, ki niso več pristne in resnične, še posebej tiste, zaradi katerih žrtvujete svojo osebno svobodo.

Dvojčka

Pozorno si oglejte svoje družbeno omrežje in prijateljske kroge. Če vam je všeč ali ne, so v tem času poudarjene vaše prihodnje težnje in občutek pripadnosti svetu. Vendar je ob upoštevanju vpliva Marsa v konjunkciji z Južnim vozlom v Tehtnici – ta vas spodbuja, da sprostite vse od fasadnega samoizražanja do romantičnih vzorcev, ki vam ne služijo – pomembno, da priznate dele svojega osebnega življenja, ki jim je uradno potekel rok trajanja. Kaj vas osrečuje? Ste se obkrožili s posamezniki, ki so pristni in podpirajo vaša edinstvena prizadevanja?

Rak

Rak, zavedate se korenin svojih zadržkov, zlasti ko gre za vašo željo po vodenju. Medtem ko Luna doseže vrh v Ovnu in najbolj javni točki v vaši rojstni karti – vaši 10. hiši kariere, ambicij, staršev, nadrejenih – bo vladar tega luninega dogodka, ki je po naključju Mars, prek vaše 4. hiše doma, družine in čustvenih temeljev naredil konjunkcijo z Južnim vozlom v Tehtnici. Razmislite o tem, kaj bo treba pregledati, zlasti v zvezi z vašim občutkom za avtoriteto. Ali je to v skladu z vašim osebnim življenjem? Če se vrti okoli vašega življenjskega prostora in/ali čustvenega ozračja, ali je v njem pomanjkanje ravnovesja?

Lev

Čeprav čutite vodstvo, da bi intuitivno tvegali, vas lahko pri tem zadrži zastarela miselnost. Ob polni Luni, ki polni vašo eksotično deveto hišo potovanj, širjenja in višjega učenja, seveda obstaja želja, da bi se podali v neznano. Vendar se bo lunin vladar Mars nahajal ob južnem vozlu, ki vas bo izzval, da se osvobodite komunikacijskega sloga, miselnega vzorca in/ali notranjega kroga, ki niso več v skladu z vašimi individualnimi sistemi prepričanj. To lahko velja tudi obratno, saj boste morda nekateri v tem času težko videli perspektivo ljubljene osebe.

Devica

Vaša želja po združevanju bi lahko bila v tem času v nasprotju z vašimi vrednostnimi sistemi, če že ne z vašim splošnim občutkom varnosti, Devica. Medtem ko polna Luna vžge vašo intimno osmo hišo transakcij, skupnih virov in intimnih zvez, bo Mars sedel skupaj z južnim vozlom v Tehtnici in izpostavil vzorce soodvisnosti na finančnem ali medosebnem področju. Ali vaše intimne izmenjave temeljijo na vzajemnem razumevanju? Ali se počutite varne v tej zavezi ali se počutite ujete v past? Če ni ravnovesja med tem, kar vlagate, in tem, kar prejemate, vas spodbujamo, da to opustite.

Tehtnica

Tehtnica, ali se počutite resnično združljive s svojimi pomembnimi partnerji? Ob polni Luni, ki osvetljuje vašo sedmo hišo odnosov ena na ena, je v tem času poudarjeno vse, od vaših partnerskih odnosov do sposobnosti sklepanja kompromisov. Ugotovitev? Mars bo podžigal ogenj v vašem znamenju, vse to pa bo potekalo ob južnem vozlu usode. Ali so vaša dejanja, želje in ravni uveljavljanja v skladu z vašimi obveznostmi? Enako velja za vaše partnerstvo ena na ena – ali podpira vašo osebno svobodo in pristnost? Fasada, na katero ste se nekoč zanašali, se poslavlja.

Škorpijon

Imate kraje, kjer morate biti, in ljudi, ki jih morate videti, vendar je pravo vprašanje, ali imate dovolj moči, da se posvetite tem odgovornostim? To je še posebej pomembno upoštevati ob polni Luni v Ovnu, ki pretresa vašo ubogljivo šesto hišo vsakodnevnih ritualov in dolžne skrbnosti ter vzbuja željo, da bi na tem področju svojega življenja prevzeli vodstvo. To se lahko nanaša na zdravje ali na vaš poklic. Vendar je glede na Marsovo bližino južnega vozla v Tehtnici – v vaši 12. hiši zasebnosti, zavor, žrtvovanja in mehanizmov spoprijemanja – pomembno, da ste iskreni do sebe in se soočite s tem, kaj vas nezavedno ovira pri maksimiranju vsakodnevne rutine.

Strelec

Strelec, sledite svoji muzi in imejte dvignjeno glavo. Severni vozel namreč ne prehaja vsak dan skozi vašo ekspresivno peto hišo ljubezni, otrok in samoizražanja. Ravno tu bo ta mesec Luna dosegla vrhunec in v ospredje postavila strastni projekt in/ali romantično željo. Izziv pa bi lahko predstavljala Marsova bližina južnega vozla v Tehtnici, ki se nahaja v vaši 11. hiši skupnosti, združenj in vizij prihodnosti. Vprašajte se: ali so vaše strasti, ustvarjalna razmišljanja in notranji otrok v skladu z vašimi družbenimi krogi? Ali čutite podporo?

Kozorog

Ob tej polni Luni so čustva zelo močna. Luna upravlja tudi vaš sektor odnosov, kar lahko nakazuje, da je v ospredju te lunine polnitve pomemben drug človek. Medtem ko na primer polni vašo četrto hišo doma, družine in najglobljih občutkov, se bo zagonetni Mars (vladar te Lune) nahajal z Južnim vozlom v vaši deseti hiši avtoritete. Tu boste morali razmisliti o ravnovesju (ali njegovem pomanjkanju) med tem, kar doživljate na čustveni ravni, in tem, kar predstavljate preostalemu svetu. Ali vas želja po mirnem in harmoničnem ugledu ovira pri tem, da bi postavili stvari na svoje mesto?

Vodnar

Vaša želja, da bi spregovorili in se uveljavili v svojem neposrednem okolju, ni tako preprosta, kot je videti. Na primer, kljub temu, da polna Luna v Ovnu vžiga vašo vokalno tretjo hišo komunikacije in notranjih krogov, bo vladar te lunacije (Mars) sedel skupaj z Južnim vozlom usode prek vaše devete hiše sistemov prepričanj in neznanega ozemlja. To pomeni, da čeprav ste verjetno kot vedno navdihnjeni, da zahtevate, kar želite, in prevzamete vodstvo, vaše želje morda niso nujno v skladu z vašimi sistemi prepričanj in predhodnimi obveznostmi. Nekaj mora popustiti in žogica je na vaši strani, Vodnar.

Ribi

Ribi, vstopate v povsem novo obdobje, v katerem lahko zaupate svojim instinktom in sledite svojemu srcu. Preden pa lahko v celoti investirate v svoje želje, morate za seboj pustiti zastarele vzorce soodvisnosti. Polna Luna bo na primer napolnila vašo drugo hišo denarja, vrednot in varnosti, ki išče stabilnost, vendar vas Mars, ki sedi ob južnem vozlišču – skozi vašo intimno osmo hišo skupnih virov, energijskih izmenjav in duhovnih zapletov – intuitivno vodi, da se osvobodite navezanosti in dinamike odnosov, ki niso več v skladu z vašim individualnim sistemom vrednot.

PREBERITE TUDI: Kaj prinaša tokratna žetvena polna Luna (zadnja superluna v 2023)?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ti mehki limonini piškotki so polni limonine božanskosti!