Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako bo današnja (1. avgust 2023) polna Luna v Vodnarju vplivala na nas

1. avg 2023 9:18
0

Retrogradna Venera je na prizorišču.

Kaj vas navdihuje pri pogledu v prihodnost? Ko Sonce žari v svojem vladarskem znamenju Leva, je v zraku aura igrivosti in strasti. Avtentičnost je naša največja prednost, še zlasti, če upoštevamo, kako bo današnja polna Luna v Vodnarju vplivala na nas.

Če ste razmišljali o svojih barvitih idejah ali se spraševali, kako bi lahko svoje talente razvijali naprej, preverite, kje v vaši rojstni karti se nahaja astrološka os Leva in Vodnarja. Konec koncev polne Lune poleg tega, da lahko opazujete, kako se vaše manifestacije uresničujejo, osvetljujejo tudi tisto, kar je bilo skrito pred našo zavestjo.

Današnja polna Luna v Vodnarju bo ob 20.32 in bo potekala prek devetih stopinj tega fiksnega zračnega znamenja. Za referenco: v trenutku polnega kroga se spomnite na Mlaj v Vodnarju, ki se je zgodil 21. januarja 2023. Kako se je v zadnjih šestih mesecih spremenilo vaše družbeno ozračje? Razmislite o dinamiki svojih družbenih zadev in o svojem občutku pripadnosti svetu.

Bistvo Vodnarja, zadnjega zračnega znamenja v zodiaku, govori o vsem: od človekovega notranjega genija do njegovih edinstvenih ekscentričnosti. Njegov uranski arhetip simbolizira naše ideale, višji um in vizije prihodnosti. Tako med potovanjem Sonca skozi spektakularnega Leva, ki poudarja vašega notranjega otroka in srčne želje, polna Luna v Vodnarju osvetljuje vaše družbeno okolje in pojasnjuje, ali podpira vašo individualno svobodo.

Sonce je v opoziciji z Luno

Sonce, simbol razsvetljenja, praznovanja in vrhunca, je v tej lunini fazi v neposredni opoziciji z Luno, kar je tudi poziv k ravnovesju med božansko žensko in sveto moško energijo v nas. Pomembno je upoštevati tudi vpliv retrogradne Venere v Levu, še posebej zdaj, ko južni vozel prehaja skozi Venerino vladavino v Tehtnici.

To nas spodbuja, da si razjasnimo svoje srčne želje in edinstvene vrednostne sisteme, pa naj bo to na finančnem področju ali v zvezi z našimi odnosi. Ali vam trenutni odnosi dajejo moč ali sprožajo zavore? Ne glede na to, ali gre za osebne ali poklicne odnose, ne smemo več zanemarjati tistih področij življenja, ki nimajo enake količine dajanja in sprejemanja.

Kaj pa Saturn in Uran?

Pri podrobnejšem pogledu na astrologijo te lunacije je pomembno upoštevati vpliv vodnarjevih sovladarjev, Saturna in Urana. Saturn je na primer trenutno retrograden v znamenju Rib, Uran pa bo kmalu sledil njegovim stopinjam in 28. avgusta začel svojo letno retrogradno pot v znamenju Bika.

Med prehodom skozi metodično Devico bo planet glasnik v neposredni opoziciji z retrogradnim Saturnom, kar bo sprožilo občutke negotovosti, previdnosti in/ali splošne negotovosti. Če se pri komuniciranju počutite zadušene ali zadržane, ne izvajajte še večjega pritiska nase. Za vse je čas in prostor, zato, če ste skeptični, stopite korak nazaj.

Luna in Jupiter

Poleg tega se bo polna Luna soočila z Jupitrom, planetom obilja, širjenja, blaginje in modrosti, medtem ko bo prehajal skozi čutno znamenje Bika. To ne le povečuje energijo te lunacije, temveč nas tudi vodi k povsem novim možnostim in priložnostim za rast. Nekaj počasi, a zanesljivo postaja bolj "resnično" in oprijemljivo, vendar je še več.

Mars se bo hkrati uskladil z obilnim Jupitrom – prek zemeljskega in produktivnega trina, kar bo po drugi strani spodbudilo in podprlo naše odločitve za naprej. Kvadrat retrogradne Venere z Jupitrom pa bo v mešanico vnesel šok in nekonvencionalnost, kar je zelo vodnarsko, zato pričakujte nepričakovano!

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 31. julij do 6. avgust 2023

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Valižanska princesa se pri vzgoji zgleduje po vzgoji princese Diane – pa tudi takšne, kakršno je imela sama.