Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kaj prinaša jagodna polna luna (24. 06. 2021)?

24. jun 2021 8:02
0

Oglasno sporočilo

... mlaju, pripravljeni na žetev. Polna luna junija 2021 je bila po poročanju časopisa Old Farmer's Almanac omenjena kot "jagodna luna". Ime izhaja iz dejstva, da je konec junija vrhunec sezone, ko jagode dozorijo. Opažajo, da smo luno v Evropi imenovali tudi "polna vrtnica" in tudi "medena luna".

Tema "sadje zemlja" je povsem v skladu z vladarjem te polne lune: zemeljskemu znamenju kozorog, ki ga simbolizira koza, vlada Saturn, planet meja, omejitev in strukture. Znamenje je tudi vladar desete hiše kariere in javne podobe. Rojeni z umestitvami v pragmatični znak so pridni delavci, ki delujejo počasi, enakomerno, preračunljivo, da na koncu dosežejo, uspejo, si prislužijo priznanje in dosežejo vrh katerekoli gore, ki so si jo zastavili za plezanje. Vse to bo pomenilo, da boste ob tej polni luni razmišljali o lastnih dosežkih in občutku osebne moči, pa tudi o disciplini, mejah in delu, ki ste ga opravili - ali ga morda še morate opraviti.

Prav tako se splača razmisliti o razmerju polne lune do položaja sonca v raku, da bi se še bolj zavedali svojega doma, družine, korenin, intuicije in bistvene čustvene identitete. Kako so ti vidiki vašega življenja pojasnili vašo definicijo uspeha in pot do tega? In kako boste morda morali ponovno umeriti svoj načrt igre, hkrati pa spoštovati svojo preteklost? In morda najpomembneje, kakšne koristi ste počasi in vztrajno dosegali, za kar si niste dali nikoli dovolj zaslug?

Najbolj bo vplivala na ta znamenja

Če ste se rodili, ko je bilo sonce v znamenju kozoroga - od 22. decembra do 19. januarja - ali z vašimi osebnimi planeti (poleg sonca, ki vključuje luno, Merkur, Venero ali Mars) v kozorogu, boste to polno luno začutili bolj kot večina. Če je tako, bi se lahko še bolj obremenjevali glede svojega osebnega uspeha, svojih občutkov in hrepenenja po izpolnjujoči se duhovni povezanosti z bližnjimi.

Podobno bo tudi za ovne, rake in tehtnice. To je lahko koristen trenutek za preverjanje odnosov in težav, saj bo polna luna bo vplivala na vaše družinske odnose in kariero.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Čas je, da postavite meje in dvignete standarde, sicer boste vsakič znova izdani in prizadeti.