Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kaj pomenijo vaše erotične sanje?

22. avg 2019 8:12 Klementina Kralj
0

Oglasno sporočilo

Možno je, da ima ta oseba kakšno občudovanja vredno lastnost, ki jo prepoznate v sebi, vendar je še niste v celoti razvili. Erotične sanje - ali sanje na splošno - so fascinantne. Kar se v sanjah zdi neverjetno resnično, pa vseeno ni treba jemati dobesedno. Samo zato, ker je v sanjah druga vpletena oseba vaš šef, vaš najboljši prijatelj, Liam Hemsworth - ali celo vsi trije hkrati - ne pomeni nujno, da želite, da se to zgodi v resnici (Če pa, pa tudi prav!).

Strokovnjaki za sanje ponujajo dodatne vpoglede kaj bi erotične sanje lahko pomenile. Preverite kaj pomeni, če je glavni igralec vaših erotičnih sanj ena izmed sledečih oseb.

Vaš šef

Seveda, morda vas vaš šef spolno privlači. Če ste v sanjah imeli spolni odnos z njim ali njo, se vaša podzavest verjetno zaveda lastne sposobnosti odločanja in vodenja. Torej, ko se boste otresli te nerodnosti po sanjah, bi morda morali načrtovati zmenek s šefom..., da bi se pogovorili o svoji prihodnosti v podjetju.

PREBERITE TUDI: Zakaj imamo nočne more?
 

Vaš prijatelj/prijateljica

Podobno kot pri šefu. Uživate v povsem platonski zvezi z nekom, ki ga poznate že celo večnost in nenadoma se ta oseba pojavi v vaših erotičnih sanjah. Razmislite, morda ima prijatelj kakovost, ki jo občudujete ali vidite v sebi. Morda je odličen v karaokah, vi pa si že dlje časa prizadevate razviti ta talent.

Vaša simpatija

Nič neobičajnega, če sanjate simpatijo. Od vseh glavnih igralcev se ta sliši še najbolj razumna - ampak zakaj sanjarite o tej osebi v spanju, morda le ni tako očitno. Če ste mislili, da imate umazane misli, pomislite še enkrat. Najverjetneje vas privlači ena od njegovih čustvenih ali duhovnih lastnosti.

Vaš bivši

Ko ste že mislili, da ste končno preboleli osebo, ki vam je zlomila srce, se ta pojavi v vaših sanjah - gola. Če sanjate o bivšem ljubimcu, lahko to pomeni, da nevede ponavljate slabe navade iz neuspelega razmerja. Razmislite o tej vrsti erotičnih sanj kot o opozorilu.

PREBERITE TUDI: To vam sporočajo vaše sanje
 

Vaš partner ujet pri varanju

Ne bodite zaskrbljeni, da se bo to dogajalo v resničnem življenju. Ta erotična nočna mora ima verjetno veliko več opravka z lastnimi negotovostmi. Ko sanjate, da ima partner afero, lahko to pomeni, da izgubljate vero v svoje sposobnosti ali privlačnost. Morda je vse, kar potrebujete, le malo več zaupanja in spodbude.

Tujec

Ko imamo ljudje erotične sanje z neznanci, neznana oseba pogosto nosi masko ali nima obraza. Kdo je ta skrivnostni vsiljivec? Zelo verjetno vam podzavest govori, da razkrijete talent, ki ste ga skrivali. Lahko pomeni tudi, da se zavzemate za lastnosti, ki si jih želite v partnerju - takšne, ki jih partner že imate ali tiste, ki jih še vedno iščete.

PREBERITE TUDI: To so razlogi, zakaj sanjamo
 

Ne glede na to, kdo je vaš soigralec v erotičnih sanjah, sanj ne vzamite tako resno. Svoje erotične sanje upoštevajte zgolj kot klic, da se bolje spoznate.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pozabite na ovohavanje prelepih vrtnic – kaj ko bi njih koristi izkoristile kar v vsakodnevni lepotni rutini?