Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To vam sporočajo vaše sanje

25. avg 2017 13:00
0

Oglasno sporočilo
... povsem razvozlan. Znano je, da nas veliko sanja povsem enako stvari, spodaj so naštete najpogostejše sanje.
 
 

PREBERITE TUDI: To so razlogi, zakaj sanjamo
 

Smrt vas ali vašega bližnjega

Prihaja obdobje velikih sprememb, ko boste opustili stvari, navade ali nekatere ljudi, ki jih v življenju več ne potrebujete. Smrt pomeni konec, torej vam sanje želijo povedati, da je čas, da se od nečesa ali nekoga poslovite.
 

Lovljenje

Mnogo ljudi sanja najpogostejše sanje, in sicer, da nas nekdo lovi, mi pa bežimo. To nakazuje na velik stres, zaradi preobremenjenosti in izzivov, za katere mislimo, da jim nismo kos. Te sanje vam sporočajo, da se sprostite in upočasnite korak. Pomeni tudi, da se na nekem področju počutite ogrožene.

Padanje

Padanje pomeni, da se morate v nekaj poglobiti, ali pa da se že zavedate svojih najglobjih misli. Padanje prav tako lahko pomeni, da ste izgubili tla pod nogami, kar pomeni, da se čutite negotove, ste izgubili nadzor nad situacijo ali pa ste sebe ali nekoga razočarali.
 

Letenje

Letenje pomeni, da raziskujete svoje misli, amibicije in želje. Če letite navzgor, pomeni, da si želite več, če pa letite naravnost in brez spreminjanja smeri, pomeni, da ste s trenutno situacijo zadovoljni. Letenje lahko nakazuje tudi na to, da imate stik z duhovnim svetom in angeli.
 

Golota v javnosti

Veliko jih sanja, da so v javnosti goli, pri tem pa so se počutili ranljive in izpostavljene.  Morda nekaj sskrivate kaj in se bojite, da vas bodo ostali spregledali. Pretvarjali ste se, da ste nekdo drug, in vas sedaj, brez oblek, vidijo natančno take, kot resnično ste. Lahko tudi, da imate velik strah pred ponižanjem. Če sanjate, da ste goli v službi ali šoli, lahko to pomeni, da ste na nek projekt nepripravljeni. Ne delajte se močnejših, kot ste v resnici.
 

Zobje

Zobje imajo zelo veliko različnih razlag. Razlog za to je v tem, da različnim ljudem zobje predstavljajo različen pomen. Sanje, da smo izgubili zobe, lahko pomeni, da nas je strah, da smo seksualno manj privlačni, da se bojimo izgube moči ali da nas je strah staranja.
 

Nosečnost ali dojenček

Pomeni nov izziv, projekt, ideja, nekaj, s čimer morate obrniti nov list v življenju.
 

Cesta

Če sanjate cesto, ki ima zavoje, in je slava, pomeni, da imate nek ponavljajoči se vzorec tudi v svojem življenju. Premislite, kaj je tisto, kar vam preprečuje, da bi dosegli cilj.
 

Dviganje/dvigalo

Vožnja z dvigalom ali vožnja navzgor pomeni, da boste dosegli višje cilje in uspeh na vseh področjih.
 

Palačinke

Če sanjate palačinke, pomeni da vas pričakuje veliko dela, za kar boste tudi dobro plačani.
 

Potovanje

Če sanjate, da greste na potovanje, se vam obeta dobiček in uspešnost. Če sanjate o groznem potovanju, vam grozi nesreča in razočaranje. Če v sanjah odhajate na prijetno potovanje pomeni, da se vam nasmiha dobiček in uspešnost.
 

Pokojni

Naši pokojni bližnji nas v sanjah obiščejo, da nam nekaj sporočijo, nas tolažijo ali nam svetujejo. Želijo nam sporočiti, da so vedno z nami. Če v to ne verjamete, lahko sanje pomenijo tudi, da si jih podzavestno želite ponovno srečati.
 

PREBERITE TUDI: Zakaj imamo nočne more

 
0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Narava pomaga blažiti nekatere negativne vplive drakonskih ukrepov.