Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kaj nam bo prineslo leto 2019?

8. jan 2019 8:03
0

Oglasno sporočilo

Kar se tega tiče, bo letos precej bolj umirjeno. Planet namreč kažejo na pozitivno leto. Prva četrtina leta bo pod vplivom Urana in Plutona še malce nestabilna, pričakovati je nekaj nepričakovanih sprememb. Hkrati nas bo varoval Jupiter, kar pomeni, da bo zadnja faza sprememb osvobodilna ali vsaj veliko bolj pozitivna. V letu 2019 bomo lažje našli ljubezen, ampak gledati bomo morali z večjo mero optimizma in s sveže perspektive.

PREBERITE TUDI: Ta 3 horoskopska znamenja imajo dobro razvito intuicijo

Ljubezen

Najpomembnejši astrološki dogodek, ki se nanaša na ljubezen, bo 9. novembra 2019, ko bo Jupiter vstopil v znamenje škorpijona, ki med drugim ureja odnose oz. romantična razmerja.

Družbena struktura

Saturn je planet, ki simbolizira kariero in poslovne dosežke. V znamenju kozoroga je od 20. decembra 2017 in tam bo ostal vse do 18. decembra 2020. Kozorog upravlja vladne strukture družbe: politiko, cerkev, monarhijo, velike korporacije in makroekonomijo, zato bo Saturn v Kozorogu močno poudaril te strukture; bodisi jih bo izpodbijal, ali pa nasprotno, jih utrjeval in krepil.

Zdravje

Za vsa nebesna znamenja se priporoča večjo pozornost do zdrave in uravnotežene prehrane, ki bo pomagala pri zdravljenju in doseganju dobrega zdravstvenega stanja. Planeti nas bodo spodbujali, da se obrnemo k alternativnim zdravljenjem, kot so akupunktura,  homeopatija in bioenergija. To je odlično obdobje za ponovno povezovanje z naravo in tudi za duhovno zdravljenje.

Skratka, leto 2019 bo z astrološkega vidika primer stabilnosti in ravnotežja, a vseeno z nekaj sveže energije. V letu 2018 smo bili sicer vajeni cone udobja, letos nas bodo planeti osvežili v vseh vidikih življenja: denar, kariera, ljubezen, zdravje. 

Planeti in astrološki dogodki v letu 2019

Leto 2019 se je začelo 6. januarja z velikim astralnim dogodkom: Uran, uporniški planet, je končal svoje retrogradno gibanje in je v znamenju ovna. Uran bo ostal v ovnu do marca 2019, ko se bo vrnil v bika, kjer bo stacioniran do leta 2026 in bo prinesel nove izzive. Leta 2019 se bo Saturn, planet karme in odgovornosti, prvič v celoti pokazal v 29 letih, ko bo v domačem znamenju kozoroga, znaka, ki mu vlada. Za nas bo to pomenilo več časa in pozornosti pri izgradnji nečesa pomembnega zase, z disciplino in integriteto. Saturn je sicer v kozorogu že od konca leta 2017 in tam bo ostal vse do decembra 2020.

Pluton bo v retrogradnem gibanju v znamenju kozoroga med 24. aprilom in 3. oktobrom. Pluton bo do leta 2024 vplival na odnos do materialnih vrednot in posestev, s čimer bomo pridobili nov in učinkovit način upravljanja finančnih sredstev. Neptun bo v retrogradnem gibanju v znamenju rib med 21. junijem in 27. novembrom 2019. Vpliv Neptuna v tranzitu skozi Ribe, med letoma 2012 in 2026, bo vplival na vsakega od nas na drugačen način, odvisno od astrološkega znaka, pod katerim smo rojeni . Jupiter bo v retrogradnem gibanju v znamenju strelca od 10. do 11. avgusta.. Retrogradno gibanje bo še posebej vplivalo na bike in kozoroge.

Merkur bo v letu 2019 trikrat v retrogradnem gibanju:

 • 5. 3. 2019 – 28. 3. 2019 (ribi);
 • 8. 7. 2019 – 1. 8. 2019 (rak);
 • 31. 10. – 20. 11. 2019 (škorpijon).

Vsako obdobje, ko je Merkur v retrogradnem gibanju, je obdobje ponovnega razmisleka,, revizije naših dejanj in namer iz zadnjih nekaj mesecev (od zadnjega retrogradnega obdobja) in nam pomaga, da zaznavamo druge življenjske perspektive iz tega trenutka.

PREBERITE TUDI: Tak je vpliv delnega sončnega mrka in mlaja na nas

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 16. maj 2019 19:50
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • kisla je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 19 h
    Vse, kar spremenim, je malo več ukvarjanja z dlakami, kar pomeni, da pomladi bolj vestno uporabljam svojo Philips Lumeo Smile SPF uporabljam čez celo leto, pri negi pa poleti zadostuje kakšna lahkotnejša kremica kot v preostanku let ali pa serum ...
    0
   • teatime je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 21 h
    Poleti je obvezen spf, sploh če sem veliko zunaj. Uporabljam samo kreme z mineralnimi filtri. Letos je to Badger's Balm. Sicer pa izbiram bolj vlažilne kreme in serume. Na morju ne sme manjkati tudi aloe vera za pomiritev kože. Spijem veliko vode in ...
    0
   • Stephanie je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Nimam posebnih priprav na poletje. Ves čas se trudim, da jem čim bolj zdravo, domačo hrano, popijem dovolj vode in poskrbim za zadosten vnos vitaminov, mineralov in antioksidantov (ob povečanih obremenitvah ali stresu tudi s prehranskimi dopolnili). ...
    0
   • lalalaand je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 3 dnevi
    Na poletje se pripravljam tako, da poskušam čimbolj zdravo jesti, torej čim manj predelane hrane in čimveč zdrave in sveže hrane. Poleg tega se poskušam čimveč gibati.

    Moja poletna nega kože obvezno vsebuje kremo z spf, brez katere ne morem ...
    0
  Izpostavljamo
  Maščobe na točno določenem in samo na tistem delu telesa se ne da izgubiti.