Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kaj je ljubezen? Konferenca Ljubezen od A do Ž  bo razkrila …
Sponzoriran članek

20. jan 2020 14:44
0

❗[OBVESTILO] ODPOVED konference Ljubezen od A do Ž❗

Ker stremimo ne le k dobrim medosebnim odnosom, temveč si prizadevamo tudi za splošno zdravje posameznika in celotne družbe, smo se v namen preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni odločili letošnjo konferenco Ljubezen od A do Ž odpovedati. Razlog za to je rast števila obolelih z nalezljivimi boleznimi (prehladi, gripa, koronavirus, ...).

V kolikor ste vstopnico za konferenco že kupili, vam bodo kupnino vrnili na prodajnih mestih Eventima, kjer ste vstopnico kupili.

Hvala za razumevanje in veliko zdravja vsem!
 

Že četrta slovenska konferenca o ljubezni in medsebojnih odnosih Ljubezen od A do Ž bo v soboto, 14. marca 2020 ob 10.00, napolnila Festivalno dvorano Ljubljana in postregla z odgovori na številna ljubezenska vprašanja.

Že dolgo vemo, da medsebojni odnosi niso nekaj postranskega, ampak gre za eno najpomembnejših stvari v naših življenjih. Ljubezen nas navdihuje, nas žene naprej, včasih tudi potre, a nato spet dvigne.

Letošnja konferenca Ljubezen od A do Ž bo v petih korakih ljubezenske zgodbe, s pomočjo priznanih strokovnjakov s področja ljubezni in medsebojnih odnosov, razkrivala odgovore na ljubezenska vprašanja.

Kako spoznati pravega partnerja? Kako naši vzorci iz otroštva vplivajo na našo izbiro partnerja in kako z ljubeznijo do sebe do ljubezni z drugim? Kako do izpolnjujoče spolnosti v partnerskem odnosu? Kako ustvariti uspešen partnerski odnos? Kako po razhodu preboleti in kasneje ustvariti novo uspešno partnerstvo? Kako ravnati, če so tukaj otroci?

=> VEČ O PROGRAMU TUKAJ <=

Več kot 15 predavateljev na enem mestu

Odgovore na postavljena vprašanja nam bodo podali strokovnjaki s področja ljubezni in medsebojnih odnosov. Z nami bodo: Saša Einsiedler, dr. Veronika Podgoršek, Vesna V. Godina, Karolina Rebernik, Luka Kogovšek, Jerneja Krapše, Kamenko Kesar in Alenka Kesar, Anders Piper, Vesna Jarc,  Nina Orel in mnogi drugi. Kdo bo še z nami in kakšen je program, preberi TUKAJ.

=> KUPI VSTOPNICO TUKAJ <=

Okrogla miza: Nezvestoba

Zakaj prihaja do nezvestobe? Je to zaradi tempa življenja, potrošniške naravnanosti, medijske precenjenosti odnosov, ki nas uči, da od partnerja zahtevamo vse in še več?

Gre za miselnost, ki v nas zbuja dvom o kvaliteti našega odnosa in nas podzavestno pripravlja do tega, da v svojem partnerju iščemo napake? Je nezvestoba sploh kdaj dovoljena in kdaj? Kako preboleti prevaro, kako oprostiti partnerju in kako skozi pekel prevare?

Včasih so nas obsojali, če smo odšli, danes nas obsojajo, če ostanemo s partnerjem, ki nas je varal. Oprostiti ali oditi?
Na vsa ta in še mnoga druga vprašanja boš dobil/a odgovore na okrogli mizi z naslovom NEZVESTOBA.
Moderator: Luka Kogovšek, vodja portala ona-on.com.


 
=> KUPI VSTOPNICO TUKAJ <=

GLASUJ ZA NAJBOLJŠO KNJIGO, TERAPEVTA IN SPLETNI PORTAL!

Letošnjo konferenco bomo zaključili s podelitvijo nagrad strokovnjakom s področja ljubezni in medsebojnih odnosov. Pomagaj nam pri izbiri najboljših tudi ti!

Glasuj za najboljši spletni portal z vsebinami o medsebojnih odnosih in za najboljšo knjigo s področja ljubezni in medsebojnih odnosov! => Svoj glas ODDAJ TUKAJ <=

Več o konferenci si lahko prebereš na Ljubezen od A do Ž, spremljaj nas tudi na FB strani Ljubezen od A do Ž. Se vidimo!
 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Letošnja spomladansko-poletna sezona prinaša kar nekaj zanimivih modnih novosti in ena izmed njih so zagotovo široke ...