Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Partner ima erotične sanje o drugih

Ursqa
Starost: -14Pridružen: 19. mar 2010Prispevkov: 612Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. jul 2011 12:45
Povezava do prispevka
Iskala sem temo kamor bi lahko to vtaknila a nisem našla nič primernega - če sem zgrešila se v naprej opravičujem Embarrassed .
S fantom si poveva vse - karkoli je. Dober teden nazaj mi je razlagal da je imel po njegovih besedah malo "bedne", zgrešene sanje - namreč sanjal je seks z neko žensko bojda izmišljeno/neobstoječo. Sem sprejela normalno in brez problema, it happens. Kakšne tri dni nazaj ko sva zopet prišla na te sanje mi pove da niti ni izmišljena ženska ampak ena natakarica kamor on redno hodi na kavo. Najprej sem ga seveda vprašala zakaj ni takoj povedal to - mogoče sem pretiravala ampak zanimalo me je čemu lagati okoli nečesa po njegovih besedah tako nepomembnega. Nikoli mu nisem prepovedovala kam lahko zahaja s kom in kdaj oz. ga kakorkoli poskušala nadzorovati xx(. Mislim da me to sedaj podzavestno kljuje - zalotim se sem in tja kako razmišljam kaj bi sprožilo te sanje (če sploh) in zakaj ni takoj povedal kdo je bil v njih. Je to neumno z moje strani? Se skušam ignorirati in ne delati kakšne drame v sebi za brezveze ampak me potiho malo muči Smile
Lp
 
 
Spremenila sem naslov, da bolj natančno odraža vsebino.
 
MeiMei
Dress your days with dreams.
0
Nazaj na vrh
alecia
Starost: 36Pridružen: 22. jul 2004Prispevkov: 701Kraj: okolica PtujaStatus:Offline
Objavljeno: 17. jul 2011 0:58
Povezava do prispevka
Hm, mogoče pa je pri tem ravno to narobe, da si vse poveta  Ne me razumeti narobe, ampak sama sem prepričana, da morata oba partnerja kljub temu, da sta v zvezi, imeti neko lastno zasebnost in intimo pred drugim. Niti približno nočem vedeti, kaj mojemu roji po glavi v vsakem trenutku, pa naj bo to o sexy natakarici, mogoče celo o moji sošolki, še najmanj pa, kaj si misli o meni, ko imam furijast in tečen dan 

Jaz imam velikokrat takšne in drugačne sanje v kočljivih situacijah s še bolj kočljivimi osebami glede na moj status zveza. In ja, velikrat sanjam o seksu, kjer glavni akter ni moj fant V teh mojih sanjah nastopajo osebe, ki so na mene naredile pozitiven vtis skozi dan na primer, vendar ne več kot to So pa seveda vsesplošno gledano privlačne, vsaj meni (it's all in my head maybe ), ampak samo to in ne več kot to. Sanjam, se zjutraj zbudim in si mislim WTF?!

Potem pa pozabim Tako, da če izhajam iz sebe, bi rekla, da se nimaš kaj sekirati. Še nihče iz mojih sanj me ni dalje impresioniral. In verjemi, ni jih bilo malo (a s tem se je sploh za hvalit ?). Verjamem, da sanje izvirajo tudi iz podzavesti, ampak samo takšne sanje ne pomenijo nič alarmantnega. Verjamem pa, da ti je malce neprijetno ob tem, tudi meni bi bilo, če bi moj sanjal sexy natakarico, mu kar spat raje več ne bi pustila  
0
Nazaj na vrh
Cheeks
Starost: 36Pridružen: 22. feb 2010Prispevkov: 935Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 17. jul 2011 23:41
Povezava do prispevka

...

Nazadnje urejal/a Cheeks 11. feb 2021 19:48; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
Latika
Starost: n/aPridružen: 2. nov 2009Prispevkov: 617Kraj: LJStatus:Offline
Objavljeno: 18. jul 2011 19:35
Povezava do prispevka
Jaz razmišljam podobno kot alecia. Mislim, da zveza bolje funkcionira, če si par ne pove vsega, vsaj kar se tiče sanj, ki so itak samo sanje, al pa tega, če te nekdo fizično privlači, kar je tudi normalno. To bi po mojem samo spodbudilo ljubosumje ali sumničavost, pa tudi če partner s tem ne misli nič.
Jaz sem ravno zadnjič sanjala seks z bivšim (s katerim nikoli nisem seksala BTW in je bivši že 10 let). Pa mi na kraj pameti na pade, da grem to debatirat z mojim, ker bi ga razgnalo od ljubosumja.
Če si pa že vse povesta, potem pa ga kar naravnost vprašaj, ali ga dotična natakarica privlači in ali je tukaj kaj več kot samo "nedolžne" sanje.
0
Nazaj na vrh
MeiMei
Starost: 118Pridružen: 26. jan 2009Prispevkov: 3084Kraj: Here and now.Status:Offline
Objavljeno: 18. jul 2011 20:49
Povezava do prispevka
-
Nazadnje urejal/a MeiMei 27. jul 2022 16:59; skupaj popravljeno 1 krat
I do yoga so that I can stay flexible enough to kick my own arse if necessary.

Pain is inevitable. Suffering is optional.
0
Nazaj na vrh
mimika
Starost: 41Pridružen: 30. okt 2005Prispevkov: 6588Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 18. jul 2011 21:07
Povezava do prispevka
alecia je napisal/aHm, mogoče pa je pri tem ravno to narobe, da si vse poveta  

Se kar strinjam - "vse" je hitro preveč. Seveda nisem proti iskrenosti in zaupnosti med partnerjema, ampak ne vidim ravno smisla v razlaganju takšnih (najverjetneje nepomembnih) detajlov.
“Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.” - Cecil Beaton
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 41Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 19. jul 2011 9:01
Povezava do prispevka
ah, sanje še nikoli niso bile neposredno povezane z realnostjo. erotične sanje naj bi pomenile vse kaj drugega, kot to, kar skrbi tebe. bolje bi bilo, če bi se pozanimala, kaj naj bi tovrstne sanje pomenile in skozi to poskušala razumeti, kaj se plete po fantovi podzavesti.
0
Nazaj na vrh
SwanHeart
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2005Prispevkov: 1527Kraj: Nekje v temi s prekrizanimi rokamiStatus:Offline
Objavljeno: 24. jul 2011 19:09
Povezava do prispevka
Pomoje je brezveze se s tem obremenjevati, kaj tvoj dragi sanja ter delat iz tega sceno. Sceno lahko delas, ce bo sanje uresnicil. Se tudi strinjam z ostalimi, da ni nujno da si povesta cisto vse.
There is only 1 part of the universe you can change and that part is your own self.
0
Nazaj na vrh
Ursqa
Starost: -14Pridružen: 19. mar 2010Prispevkov: 612Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. jul 2011 10:15
Povezava do prispevka
Najprej hvala punce Hug
V bistvu me niso toliko zmotile sanje kot pač to da ni povedal takoj če je že moral povedati kdo je bil v sanjah. Nisem delala nikakršnih scen niti njemu niti komu drugemu - samo mene je malce kljuvala podzavest katero sem pač poskušala ignorirati ker se zavedam da je neumno - ampak deep down.. Je bilo pa malo nemira seveda Smile
Po branju vaših odgovorov in času ki je pretekel vmes - je nemir long gone in podzavest mirna. Big smile
Hvala še enkrat Planetke Heart
Dress your days with dreams.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Partner ima erotične sanje o drugih
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
S čokolado obloženi malinovi grižljaji z arašidovim maslom so božanska poslastica, ki bo potešila željo po sladkem.