Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Cheeks

  • Cheeks je napisal/a na forum v temo Highlighter - osvetljevalec.

   18. sep 2014 20:06

   Meni je odličen osvetljevalec od Terra Naturi (Mullerjeva znamka). V kamnu, marmoriran srebrno zlat, zelo lep finish in naraven izgled. smiley

   309
  • Cheeks je komentiral/a novico Cameron Diaz razkrila, zakaj noče imeti otrok.

   18. sep 2014 19:49
   Najprej moram reči, da je meni kar malo smešno, da je sebičnost v naši družbi tako neodobravana - zakaj pa ne bi smeli biti vsaj pri tako osebnih zadevah malo sebični? Sploh pa so teoretično na enak način sebične tudi ženske, ki imajo otroke - konec koncev jih imajo zato, ker si jih same želijo, torej razlog za imeti ali ne imeti otrok izhaja iz popolnoma istega vzgiba.
   0
  • Cheeks je komentiral/a članek Kako nanesti rdečilo za lica?.

   9. sep 2014 22:17
   Vermillion, me veseli, da si spoznala nekaj novega! Smile Meni so tudi na vseh tečajih rekli, da naj se nasmejim, pa nikoli ni bilo ok (mislim, ni bilo grozno, samo nekaj me je motilo).

   Se strinjam, rdečilo vrne obrazu tisto svežino, ki jo puder odvzame. Jaz ga dolgo nisem uporabljala, zdaj pa ne morem brez njega!
   0
  • Cheeks je komentiral/a članek Kako nanesti rdečilo za lica?.

   9. sep 2014 0:04
   Julija, načeloma je ta vodnik za vse oblike obraza in tudi pristoji vsem. Ne glede na obliko obraza bodo razmerja, ki sem jih omenila, vedno ista.

   Seveda obstajajo tudi različne korekturne tehnike, ki pa spadajo bolj pod oblikovanje obraza in so (po mojem mnenju) za vsak dan za povprečno uporabnico odveč, saj je razlika večinoma vidna bolj na fotografiji, ko gledamo dvodimenzionalno sliko naravnost od spredaj. Tam lahko z različnimi nakloni in intenzivnostjo dosežemo rahlo preoblikovanje obraza (primer: pri zelo podolgovatem obrazu rdečilo nanesemo širše in čim bolj vodoravno, pri zelo okroglem pa čim bolj navpično, da ustvarimo učinek "uravnoteženosti"). Podobno kot pri "contouringu", kjer enako počnemo s temnejšo barvo. Jaz osebno raje sledim naravnim linijam, ker je težko razložiti širšemu krogu uporabnic, kam in kako visoko nanesti rdečilo na ta način, ker lahko pri nekaterih izpade neprimerno.

   Hvala za komentar, za korektor pa je drugače že objavljeno Wink
   0
  • Cheeks je komentiral/a članek Ličenje oči: 3D efekt.

   9. avg 2014 20:42
   Hvala!

   ana25, po vrsti kot na slikah so Alverde, MAC 217 in Bdellium Tools 781 ter 777.
   0
  • Cheeks je komentiral/a članek Ličenje oči: mavrica.

   8. jul 2014 23:15
   Hvala! Me res veseli, da so vam všeč članki Smile

   iza, super in zanimivo, sama se pa ravno modre najbolj izogibam! So mi všeč barvni mejkapi na drugih, na sebi jih pa nikoli ne prakticiram, ker se počutim ravno obratno od tebe, kot bi bila preveč kričeče oblečena Tongue
   0
  • Cheeks je komentiral/a članek Ličenje oči: mavrica.

   5. jul 2014 12:34
   cicka, hvala Smile To je moj namen, ker sem opazila, da se nas večina raje naliči bolj nevpadljivo za vsak dan, želim pa pokazati, da nevpadljivo ne pomeni nujno dolgočasno. Tako da me veseli, da mi je uspelo Wink
   0
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Sannnja5 pred 5 dnevi
  schauma šampon
 • Dow* pred 7 dnevi
  žal ukinjen
 • Dow* pred 7 dnevi
  dober
 • Dow* pred 7 dnevi
  žal ukinjena
 • Dow* pred 7 dnevi
  stalnica
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Januarska polna luna vzhaja v ognjenem in dramatičnem znamenju leva. Ta lunacija doseže ...