Smetano ali malo toplega (ne vročega) mleka zmešam z orehi, dodam kakav in malo sladkorja (če ni dovolj sladko - imam rada sladko) in potem s tem namažemo. Dodamo lahko še malo ruma ali rumov sladkor ali vanilijev sladkor ali kakšno drugo aromo, ki bi morda pasala poleg

Drugače pa vse tole zgleda tako njami...aja, pa mi jih velikokrat paniramo (šunka sir večinoma), potem pa poleg kaka solatka
joj, še lačna bom 


































Nutellina in zadnja s pršutom bi mi najbolj teknili
.
. Tudi jaz nimam Nutelle nikoli doma na zalogi (če se lotim pripravljanja dobrot, kjer potrebujem Nutello, jo grem raje takrat kupit), ker bi jo itak takoj (prehitro) zmanjkalo
.


.

.



Pa sem mislila, da so to naše male skrivnosti...pssst!




sej jo je bilo še čisto malo notri. Ampak jo pa moram enkrat v mullerju kupit, ker praviš, da je toliko boljša. Mi doma imamo samo mercatorjevo-sparove. 




