soncek20 je napisal/aRada bi se znebila maščobe okoli pasu. Treniram zjutraj - 50 min na stepperju. Nameravam si kupiti tud en fat burner. Ali mi priporočate TD ali katerega drugega? (prehrano imam urejeno) Hvala za odg.

Če treniraš zjutraj na tešče, je to idealno. Urejena prehrana in kardio sta pogoja da se maščoba izgublja.
Thermo Drine pripomore k izgubljanju maščob, oz. pospeši izgorevanje maščobnih zalog. Vendar ne smeš pričakovati čudežev - kot pri nobenem fat burnerju. Deluje ob kardio aktivnostih in urejeni prehrani. Oziroma vse skupaj pospeši. Ko hujšaš, ti priporočam, da dokler gredo kilogrami stran brez dodatkov, samo s treningom in urejeno prehrano, ne rabiš fat burnerjev. Ko pa se ti bo ustavilo, pa je mogoče fino nabavit TD ali kaj podobnega.
Jaz sem dolgo časa preden sem kupila TD prakticirala to, da sem prej popila zeleni čaj + črno kavo. Učinek je podoben, saj TD vsebuje kofein, ekstrakt zelenega čaja. Res pa je, da ima TD še druge snovi (taurin, holin, nekaj l-karnitina, inozitol).