Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Hujšamo s Planetom Lepote! - 3. del

Pojdi na stran 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100
Ic3PrIncZ
Starost: 40Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 2. sep 2008 16:20
Povezava do prispevka
Ne vem kaj je to, samo se mene tudi loteva obup in imam občutek, da nisem še nič dosegla. Ravno včeraj sem o tem pisala v blogu Confused
Skratko mogoče je samo vreme krivo Big smile

@marcelllyn
jaz sem si pa s pomočjo maxximuma sama napisala jedilnik, se ga držala, trenirala (aerobila) in posledično prišla do zelo dobrih rezultatov. Zgubila okoli 5kg (nimam jih toliko preveč da bi lahko 10 Wink ), izgledala sem super, stalo je večinoma vse tam kjer naj bi. No ja ni bilo popolno, lahko bi še izboljšala...
AMPAK dieta je še vedno dieta in mogoče tak način nekomu pač ne ustreza. Jaz sama nimam tako močne volje, vsaj zdaj ko živim pri starših, da bi stalno pazila na vse in se imela v oblasti. Tako sem se po uspešnem hujšanju na pravi način spet zredila, potem spet hujšala in spet in spet. Sedaj sem se pa odločila zares in pustila diete... No pa saj sem že pisala o tem. Vglavnem, če je sprememba prevelika je težko zdržati tak režim potem dolgo časa. Treba ga je res vzeti za svojega, kar je pa zelo težko po 20 letih zlorabe Big smile
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
diakana
Starost: n/aPridružen: 6. sep 2006Prispevkov: 994Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. sep 2008 17:54
Povezava do prispevka
Ne vem, kaj bi morala spremeniti. Prehrano mislim, da imam zdaj optimalno. Gibanja dovolj...skratka, ne vem.
0
Nazaj na vrh
tinchyka
Starost: 34Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 4716Kraj: somwhere over thereStatus:Offline
Objavljeno: 2. sep 2008 17:57
Povezava do prispevka
Mogoče pa se moreš sprostiti in se nehati sekirati, ker ni rezulatov. Psiha dostikrat zeloo vpliva, ti govorim iz lastnih izkušenj.
I may not be perfect, but I'm always me.
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 40Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 2. sep 2008 18:37
Povezava do prispevka
Meni se tudi zdi da se preveč sekiraš. Zdi se mi da se stalno tehtaš in vsakič ko je kakšna kilca več je panika. Poskusi se tahtati samo 1x na teden pod enakimi pogoji. Edino tako boš dobila primerljive rezultate, ki ti bodo res lahko pokazali če dieta funkcionira. Pa ne boš pod stalnim pritiskom koliko maraš še izgubit...
Če se tehtaš 1x na teden je čar tudi v tem, da ne veš na čem si in se maksimalno potrudiš. Cel teden te nič ne vrže iz tira in potem komaj čakaš, da vidiš na čem si. Edino pazit moraš, da te potem na koncu tedna številka vseeno ne iztiri.
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
Kiely
Starost: 39Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 3384Kraj: KielywoodStatus:Offline
Objavljeno: 2. sep 2008 19:08
Povezava do prispevka
Meni se zdi, da je trenutno eno čudno obdobje. Mene je danes med treningom popadlo eno razmišljanje kako sem ``fouš´´ tistim, ki jedo junk in cukr cel dan, pa se jim nikjer ne pozna in se za to niti najmanj ne sekirajo. Potem pa pridem še do tega, da jaz bom pa morala celo življenje paziti na to kaj dam v usta. Ah, take stvari me vsake tok časa ``napadejo´´, kaj čmo. In trenutno obdobje je zaradi izpitov in stresa idelano za to.

Diakana saj bo, samo ne obupat. Poskusi se čimbolj sprostit in preprosto se ne obremenjuj s tem številkami. Enkrat bo trud že poplačan. Sicer pa tale tema res sede, da se lahko malo izpoveš, ...
0
Nazaj na vrh
tinchyka
Starost: 34Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 4716Kraj: somwhere over thereStatus:Offline
Objavljeno: 2. sep 2008 19:13
Povezava do prispevka
Jaz pa sem danes malo sladkarije napadla(PMS), a zdaj je ta napad mimo. Pa gremo veselo naprej.

Samo je pa res danes en čuden dan(obdobje), meni se niti treninga ni dalo opraviti tako kot je treba.
I may not be perfect, but I'm always me.
0
Nazaj na vrh
marcelllyn
Starost: 37Pridružen: 1. sep 2008Prispevkov: 31Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. sep 2008 20:11
Povezava do prispevka
Ic3PrIncZ je napisal/a
Ne vem kaj je to, samo se mene tudi loteva obup in imam občutek, da nisem še nič dosegla. Ravno včeraj sem o tem pisala v blogu Confused
Skratko mogoče je samo vreme krivo Big smile

@marcelllyn
jaz sem si pa s pomočjo maxximuma sama napisala jedilnik, se ga držala, trenirala (aerobila) in posledično prišla do zelo dobrih rezultatov. Zgubila okoli 5kg (nimam jih toliko preveč da bi lahko 10 Wink ), izgledala sem super, stalo je večinoma vse tam kjer naj bi. No ja ni bilo popolno, lahko bi še izboljšala...
AMPAK dieta je še vedno dieta in mogoče tak način nekomu pač ne ustreza. Jaz sama nimam tako močne volje, vsaj zdaj ko živim pri starših, da bi stalno pazila na vse in se imela v oblasti. Tako sem se po uspešnem hujšanju na pravi način spet zredila, potem spet hujšala in spet in spet. Sedaj sem se pa odločila zares in pustila diete... No pa saj sem že pisala o tem. Vglavnem, če je sprememba prevelika je težko zdržati tak režim potem dolgo časa. Treba ga je res vzeti za svojega, kar je pa zelo težko po 20 letih zlorabe Big smile
tudi pr men je podobno sem pr starših in ko sem doma tkoj kila gor, pa potem spet dve dol pa tko Smile fajn je ko vem kaj je zdravo in tko....res je fajn ko uspeva in so rezulati.
0
Nazaj na vrh
diakana
Starost: n/aPridružen: 6. sep 2006Prispevkov: 994Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. sep 2008 7:24
Povezava do prispevka
Včeraj sem si vzela dan frej :). Danes se malenkost bolje počutim, ker se mi zdi, da vidim malo manjši obseg v ogledalu. Kako bi rekla, podaljšan trebuh :). Tehtala se nisem. Danes spet začnem pa bomo videli. Sem pa poredna bila včeraj, vse kar sem si nesla sabo sem potem pojedla v enem obroku Big smile
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Hujšamo s Planetom Lepote! - 3. del
Stran 100 od 100
Pojdi na stran 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.