Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Bezeg

Pojdi na stran 1 , 2
ilafa
Starost: 37Pridružen: 8. dec 2004Prispevkov: 1854Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 24. maj 2007 18:04
Povezava do prispevka
Mi smo delali šabesin sirup in zdrži tudi do dve leti. Daš pa ogromno sladkorja in cvetov ter citronke po okusu.
http://www.macjedlake.com
0
Nazaj na vrh
Iry
Starost: 39Pridružen: 16. jun 2005Prispevkov: 792Kraj: Povsod me je dostStatus:Offline
Objavljeno: 24. maj 2007 19:13
Povezava do prispevka
No prva letošnja runda je zaključena...samo se mi zdi, da je kr fino tole ratal...samo koliko časa bo pa tole obstalo bomo pa videli...
 
Pomoje je velik odvisno tudi kako potem steklenice zapreš.
 
Jaz sem jih samo tako malo bolj privila...k recimo pri kumaricah, al pa pesi, ko moja mami vlaga...ona prekuha prej pokrovčke in ko zapira...pokrovček vzame iz kropa in zapre...in stvarca tako "zadihta", da če potem samo z rokami odpiraš nimaš šans, da odpreš. Do sedaj smo še kar vse pokrovčke pomoje z nožem uničli, ko smo kozarec odpiral.
0
Nazaj na vrh
cicka
Starost: 29Pridružen: 28. jan 2009Prispevkov: 1436Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 31. maj 2009 20:42
Povezava do prispevka
mene pa zanima,a je obvezno da vodo prekuhaš? in kdaj?
ker v nekaterih receptih piše da sladkor v vodi raztopiš, prekuhaš in šele po tem namočiš cvetove, nekje pa potem ko so cvetovi že namočeni ( odmočeni )
0
Nazaj na vrh
tincekmandarincek
Starost: 32Pridružen: 3. nov 2011Prispevkov: 234Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. maj 2012 10:32
Povezava do prispevka
Mi delamo iz bezge sirup in cvetove sušimo za čaj.

Ravno včeraj sem pripravljala cvetove za sušenje, mama pa je kuhala sirup.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Bezeg
Stran 2 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
S čokolado obloženi malinovi grižljaji z arašidovim maslom so božanska poslastica, ki bo potešila željo po sladkem.