Kupila sem si Sharpovo mikrovalovno pečico z žarom. Ker so navodila zelo slaba in sem že 2 kosa kruha vrgla proč (namreč hči ima celiakijo in ji sama pečem kruh), katera sem ju hotela odmrzniti, ne bi rada še naprej sprobavala in metala stvari proč. Uspelo pa mi je že segreti mleko. Prosim, če mi lahko napišete, kako odmrznete kruh. Zelo pa bi bila vesela tudi drugih informacij.
Kaj vse delate v njej, na koliko Wattov pečete oz. kuhate, koliko minut, na katerem programu, kako je z odtaljevanjem, itd.
Drugače pa ti svetujem, da še enkrat temeljito prebereš navodila, brez tega ne bo šlo in zato tudi so, čeprav se na žalost tudi jaz ne morem pohvaliti z tistimi, ki sem jih dobila sama, ki ravno tako niso preveč izčrpna in jasna, pri tem precej skoparijo, pa skoraj mikroskop bi rabila za branje!
Kolikor vem po moji mikrovalovki, ima za odmrzovanje poseben gumb, odmrzujem lahko po teži ali času, nekatere pa imajo že avtomatično odmrzovanje kruha ali drugih jedi in samo določiš njihovo težo.
Torej, kar hitro knjižico v roke..., drugače pa ti bo več svetovala kaka lastnica Sharpove pečice.
Nazadnje urejeno 30. apr 2006 18:48; skupaj popravljeno 2 krat
Pri moji mikrovalovki (Electrolux, 750 W) je program za odmrzovanje na 200 W. Z večjo energijo živila prej zažgeš kot odtališ. Odmrzovanje 300 g zavoja zmrznjenega listnatega testa v moji traja 8 minut. Če boš odtajala kruh, narezan na rezine, poskusi najprej z minutko, dvema.
Naj ti ne bo žal nekaj časa za preučevanje delovanja novega pripomočka na začetku, mikrovalovka ti bo res v veliko pomoč pri pripravi hrane!